Low Maintenance | Τα 5 εύκολα χτενίσματα που επιλέγουν οι Μιλανέζες τώρα

Minimal προσπάθεια για maximum στιλ.

Με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 30 βαθμούς, το hair styling με hot tools έχει ξεκινήσει να γίνεται ανυπόφορο και η ανάγκη για εύκολα ανοιξιάτικα χτενίσματα, που απομακρύνουν τα μαλλιά από το πρόσωπο, όλο και πιο επιτακτική. Οι Ιταλίδες μοιάζει να έχουν "σπάσει τον κώδικα του ανοιξιάτικου hair styling" επιλέγοντας "έξυπνα" χτενίσματα, που απαιτούν minimal προσπάθεια για να δείχνουν κομψά. Ακολουθούν οι αγαπημένες επιλογές τους:

Beach Waves

Beach Waves

Αν θέλετε να αποφύγετε το heat styling, ψεκάστε τα μαλλιά σας με ένα texturizing spray και αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά για να πετύχετε ανεπιτήδευτα κομψούς χαλαρούς κυματισμούς.

Sleek Bun

Sleek Bun

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν είναι τα sleek "Olaplex buns", που έκαναν δημοφιλή τα model off-duty looks. Για να αντιγράψετε αυτό το χτένισμα, δημιουργήστε μια χωρίστρα στη μέση, εφαρμόστε μια γενναιόδωρη ποσότητα gel και μαζέψτε τα μαλλιά σας πίσω σε ένα χαμηλό chignon.

Braided Ponytail

Braided Ponytail

Ένα από τα αγαπημένα χτενίσματα των Μιλανέζων αυτήν την περίοδο είναι οι ψηλές αλογοουρές-πλεξούδες, οι οποίες είναι ιδανικές ακόμα και για την δεύτερη ή τρίτη μέρα μετά το λούσιμο, αλλά και τις πιο ζεστές μέρες της σεζόν.

High Popnytail

High Popnytail

Αν αναζητάτε ένα εύκολο και flirty χτένισμα, ακολουθήστε το παράδειγμα των Μιλανέζων και δημιουργήστε μια ψηλή αλογοουρά. Για ένα επιμελώς ατημέλητο αποτέλεσμα, ενισχύστε την υφή των μαλλιών ψεκάζοντας ένα texturizing spray ή λίγο ξηρό σαμπουάν.

Low Ponytail

Low Ponytail

Από τη λίστα με τα αγαπημένα low maintenance χτενίσματα των Ιταλίδων δεν θα μποορύσε να λείπει και η χαμηλή αλογοουρά, το hair styling staple κάθε fashionista. Για να αντιγράψετε το look τους, χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση και προτιμήστε ένα πιο messy αντί για ένα πιο sleek αποτέλεσμα.