Fake a Face Lift | 5 hair tricks για ένα πιο ανορθωμένο και νεανικό πρόσωπο

Τα πιο "έξυπνα" κουρέματα και χτενίσματα.

Αν θέλετε να αποκτήσετε μια πιο νεανική όψη, αλλά δεν νιώθετε ακόμα έτοιμη να βρεθείτε κάτω από το "μαχαίρι" του πλαστικού χειρουργού, υπάρχει λύση. Τα παρακάτω εύκολα hair tricks, που ακολουθούν πολλές από τις πιο διάσημες celebrities του Hollywood, όπως η Jennifer Aniston και η Sarah Jessica Parker, χαρίζουν ένα εφέ λίφτινγκ προσώπου, τονίζοντας τα ζυγωματικά και δίνοντας την ψευδαίσθηση ενός πιο ανορθωμένου περιγράμματος.

Fake it | 5 hair tricks για λίφτινγκ προσώπου

Smart Layers

Fake a Face Lift | 5 hair tricks για ένα πιο ανορθωμένο και νεανικό πρόσωπο

Το στρατηγικό φιλάρισμα γύρω από το πρόσωπο, σαν κι αυτό στο hair look της Jennifer Aniston, τονίζει τα ζυγωματικά, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο ανορθωμένα και κατά συνέπεια το πρόσωπο πιο νεανικό.

Crow's Feet Who?

καρέ με αφέλειες

Τα κουρέματα με αφέλειες είναι μία από τις αγαπημένες επιλογές των celebrities over 50. Δεν είναι τυχαίο. Τόσο τα full bangs, όσο και τα curtain bangs χαρίζουν μια κοριτσίστικη ανεμελιά στην εμφάνιση κάθε γυναίκας, που δείχνει αθεράπευτα αισθησιακή, ενώ παράλληλα καμουφλάρουν περίτεχνα τις ρυτίδες στο μέτωπο και το πόδι της χήνας. Αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλο plus των curtain bangs είναι ότι τονίζουν επίσης και τα ζυγωματικά.

Sharp Edges

μπαλαγιάζ σε καρέ

Διαβάστε Επίσης

Μπορεί τα feathery ends να είναι της μόδας, ωστόσο αν θέλετε να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ενός ανορθωμένου περιγράμματος, προτιμήστε πιο αυστηρά κοντά κουρέματα. Τα blunt cuts κάνουν το πηγούνι να δείχνει πιο νεανικό σε αντίθεση με το φιλάρισμα στο κάτω μέρος των μαλλιών, που κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πιο αδύναμα και τραβούν την προσοχή στις ατέλειες. 

Celebrities sjp

Director's Note: Αν ωστόσο έχετε μακριά μαλλιά, όπως η Sarah Jessica Parker, αποφύγετε τα blunt cuts, που μπορεί να "τραβήξουν" το πρόσωπό σας προς τα κάτω και προσθέστε στην κουπ σας διακριτικά layers (βλ. trick No.1).

Face Lifting Haircuts

κουρέματα 2022 για πενηντάρες

Αν νιώθετε ανασφαλείς με το λαιμό σας, υιοθετήστε ένα ασύμμετρο καρέ. Το πιο μακρύ μήκος θα καμουφλάρει τη χαλάρωση στο μπροστινό μέρος, ενώ το πιο κοντό μέρος θα τονίσει τη γραμμή του πηγουνιού, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ενός πιο ανορθωμένου περιγράμματος.

Patch Snatch 

λίφτινγκ προσώπου

Το ύψος κάθε αλογοουράς είναι καθοριστικό για το τελικό αποτέλεσμα. Μια ψηλή αλογοουρά χαρίζει girly χαρακτήρα σε κάθε εμφάνιση, ενώ μια χαμηλή ένα ανδρόγυνο στιλ. 

Το λεγόμενο Patch Snatch ponytail, που λατρεύουν τελευταία πολλές celebrities, όπως οι Kendall Jenner και Jennifer Lopez, στερεώνεται στη νοητή οριζόντια γραμμή που δημιουργείται από τα αφτιά μέχρι το πίσω μέρος του κεφαλιού, κάνοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου να δείχνουν πιο ανορθωμένα και νεανικά.

Director's Note: Όσο πιο σφιχτή είναι η ψηλή αλογοουρά, τόσο πιο έντονο θα είναι το eye lift effect που θα πετύχετε.

Διαβάστε Επίσης