Η Helena Christensen έκοψε τα μαλλιά της στο πιο κολακευτικό καρέ για γυναίκες άνω των 50

Το Νο. 1 κούρεμα που αξίζει να τολμήσετε μετά τις καλόκαιρινές διακοπές.

Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να υιοθετήσετε ένα νέο -κοντό κατά προτίμηση- κούρεμα, όχι μόνο για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας πριν την επιστροφή στην πόλη και το γραφείο, αλλά και για να απομακρύνετε την ψαλίδα, που κληροδότησε στα μαλλιά σας η πολύωρη έκθεση στον ήλιο, το χλώριο και το αλάτι της θάλασσας. Αυτό ακριβώς έκανε και η Helena Christensen, η οποία τόλμησε να αφαιρέσει αρκετό μήκος από τα μαλλιά της, υιοθετώντας το πιο κομψό καρέ για μεγάλες ηλικίες.

Η Helena Christensen υιοθέτησε το ωραιότερο καρέ για μεγάλες ηλικίες

Η Helena Christensen απαρνήθηκε τα εξαιρετικά μακριά μαλλιά της, υιοθετώντας ένα πολύ κομψό καρέ. Για την ακρίβεια υιοθέτησε την τάση του clavicle bob, δηλαδή του καρέ, που φτάνει μέχρι το μήκος των κοκάλων του στέρνου, γεγονός που το κάνει να δείχνει νεανικό και ταυτόχρονα εξαιρετικά αισθησιακό.

Διαβάστε Επίσης

Οι αφέλειες που διατηρούσε τον τελευταίο καιρό αντικαταστάθηκαν με έντονη φράντζα στο πλάι, που σε συνδυασμό με το φιλάρισμα γύρω από το πρόσωπό της χαρίζει κίνηση και όγκο στην κουπ της. Το supermodel επέλεξε να αφήσει τα μαλλιά του να στεγνώσουν φυσικά, υιοθετώντας έτσι ένα φυσικό, σπαστό look, που σύμφωνα με όσα είδαμε στις εβδομάδες μόδας του περασμένου Φεβρουαρίου, σίγουρα θα ενέκριναν πολλοί σχεδιαστές. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο κούρεμα της Helena Christensen ενθουσίασε εκτός από τους ακόλουθούς της στο Instagram και πολλές διάσημες φίλες της, ανάμεσά τους οι Linda Evangelista, Yasmeen Ghauri και Gail Elliott, οι οποίες άφησαν θετικά σχόλια κάτω από τη φωτογραφία της.

Διαβάστε Επίσης