Βασίλισσα Letizia | Το υποδειγματικό beauty look της είναι ιδανικό για κάθε καλεσμένη σε γάμο μετά τα 50

Η ιδανική επιλογή χτενίσματος και μακιγιάζ για τους επικείμενους φθινοπωρινούς γάμους.

Πριν ο Σεπτέμβρης "σφυρίξει" τη λήξη του, είναι αδύνατο να πούμε πως η wedding έχει ολοκληρωθεί. Σε αντίθεση με τους καλοκαιρινούς γάμους, που το φυσικό μακιγιάζ και τα επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα είναι η νόρμα, οι τελετές του φθινοπώρου καλούν για πιο προσεγμένες εμφανίσεις. Το look της βασίλισσας Letizia στο δείπνο που διοργάνωσε η ίδια μαζί με την οικογένειά της στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα αποτελεί έμπνευση για κάθε καλεσμένη σε γάμο άνω των 50, που θέλει να εντυπωσιάσει χωρίς να κάνει υπερβολές. Δείτε παρακάτω ποιο είναι το πιο κολακευτικό μακιγιάζ και το πιο κομψό χτένισμα για καλεσμένη σε γάμο άνω των 50 με έμπνευση την εμφάνιση της royal:

Το πιο κομψό χτένισμα για καλεσμένη σε γάμο


 
Βασίλισσα Letizia | Το υποδειγματικό beauty look της είναι ιδανικό για κάθε καλεσμένη σε γάμο μετά τα 50

Το πιο κομψό χτένισμα που μπορείτε να κάνετε ανεξάρτητα από το στιλ του φορέματός σας είναι ένα κλασικό χαμηλό chignon. Εμπνευστείτε από το look της βασίλισσας Letizia και μαζέψτε όλα τα μαλλιά σας σε μία πλεξούδα πριν τη στριφογυρίσετε γύρω από τον εαυτό της για να δημιουργήσετε το bun στη βάση του αυχένα. Μην παραλείψετε να τιθασσεύσετε τυχόν φύτρες εφαρμόζοντας ένα τζελ και λίγο hairspray λάμψης.

Το συγκεκριμένο χτένισμα εκτός από το ότι θα σας επιτρέψει να αναδείξετε τα σκουλαρίκια σας, θα κάνει ένα mini fake lifting στο πρόσωπό σας -ανάλογα με το πόσο σφικτό είναι το chignon- ανορθώνοντας το βλέμμα και τα ζυγωματικά σας.

Το πιο κολακευτικό βραδινό μακιγιάζ για μετά τα 50

χτένισμα για καλεσμένη σε γάμο

Ακολουθήστε το παράδειγμα της βασίλισσας Letizia και επιλέξτε ένα foundation με dewy φινίρισμα για να κάνετε την επιδερμίδα σας να δείχνει πιο νεανική και φρέσκια. Αποφύγετε τις υπερβολές, περιγράφοντας τα μάτια σας με μία χάλκινη σκιά (μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για φέτος) και εφαρμόζοντας ένα μαύρο μολύβι σύριζα στη γραμμή των κάτω και πάνω βλεφαρίδων πριν ολοκληρώσε το eye look με μερικές στρώσεις μαύρης mascara.

Στη συνέχεια, τονίστε τα φρύδια σας με ένα μολύβι, εφαρμόστε ένα ροδακινί ρουζ στα μήλα για να χαρίσετε στο πρόσωπό σας ένα χρώμα υγείας και ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας με ένα glossy nude pink κραγιόν, που θα κάνει τα χείλη σας να δείχνουν πιο νεανικά και ζουμερά.

Director's Note: Μην παραλείψετε να τονίσετε τα ψηλά σημεία των ώμων σας, αλλά και τα κόκαλα του στέρνου με ένα highlighter για αναδείξετε τη μαυρισμένη επιδερμίδα, αλλά και τα πιο θηλυκά σημεία του σώματός σας.

Διαβάστε Επίσης