Πώς να διαλέξετε το ιδανικό σεσουάρ για χτενίσματα επαγγελματικού επιπέδου στο σπίτι

Η ιδανική επιλογή ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας.

Μέχρι πρότινος, τα λαμπερά και "αφράτα" blow outs ήταν αποτέλεσμα αποκλειστικά της επίσκεψης στο κομμωτήριο. Σήμερα ωστόσο χάρη στα νέα, καινοτόμα σεσουάρ μαλλιών είναι εξαιρετικά εύκολο να πετύχετε επαγγελματικό αποτέλεσμα μόνη σας στο σπίτι. Είτε θέλετε να "αγκαλιάσετε" τις φυσικές μπούκλες σας, είτε να προσθέσετε όγκο στα μαλλιά σας, είτε να μειώσετε το φριζάρισμα, υπάρχει ένα πιστολάκι μαλλιών για εσάς. Ιδού πώς να διαλέξετε το ιδανικό:

Το πιστολάκι μαλλιών που ταλαιπωρεί λιγότερο τα μαλλιά

Στο debate ιονική vs κεραμική τεχνολογία υπάρχει ένας ξεκάθαρος νικητής -ανάλογα με τις ανάγκες σας. Αν ο βασικός σας στόχος είναι τα ίσια, λεία μαλλιά, τότε ένα σεσουάρ με κεραμική τεχνολογία είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. 

Διαβάστε Επίσης

Αν όμως αναζητάτε ένα εργαλείο, που να τα κάνει όλα, τότε η απόκτηση ενός σεσουάρ με ιονική τεχνολογία είναι μονόδρομος. Μερικά από τα πλεονεκτήματά του είναι ότι στεγνώνει πιο γρήγορα τα μαλλιά σε χαμηλότερη θερμοκρασία, ταλαιπωρεί λιγότερο την τρίχα και περιορίζει το φριζάρισμα.

Η ιδανική επιλογή ανάλογα με τον τύπο μαλλιών σας

Σπαστά/σγουρά μαλλιά

Αν έχετε σπαστά ή σγουρά μαλλιά και σας αρέσει να τα αφήνετε φυσικά, ένα σεσουάρ με φυσούνα, όπως το Supersonic της Dyson, είναι το κλειδί για να αναδείξετε τις μπούκλες σας. Είναι πολύ σημαντικό επίσης να έχει διαφορετικές ρυθμίσεις θερμοκρασίας και ροής αέρα για τα διαφορετικά στάδια της ρουτίνας σας. Θυμηθείτε ότι η χαμηλή θερμοκρασία κάνει τις μπούκλες να δείχνουν πιο "αφράτες", ενώ ο κρύος αέρας τις σταθεροποιεί.

πιστολάκι μαλλιών

Χοντρά μαλλιά

Το στέγνωμα των χοντρών μαλλιών μπορεί να είναι εξαιρετικά χρονοβόρο. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να επενδύσετε σε ένα πιστολάκι μαλλιών υψηλής ισχύος, όπως το Air Hair Dryer της Ghd, το οποίο θα επιταχύνει όσο το δυνατόν περισσότερο την όλη διαδικασία. 

πιστολάκι μαλλιών

Μαλλιά που φριζάρουν εύκολα

Αν έχετε πολλές ατίθασες φύτρες ή μαλλιά με έντονο φριζάρισμα, τότε ένα σεσουάρ με ιονική τεχνολογία είναι η ιδανική επιλογή για εσάς, έτσι ώστε να πετύχετε ένα λείο, αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Εξαιρετική επιλογή αποτελουν το Airwrap της Dyson, αφού ανάμεσα στα έξι εξαρτήματα από τα οποία συνοδεύεται, υπάρχει ένας στεγνωτήρας προφορμαρίσματος, αλλά και το Supersonic, το οποίο συνοδεύεται από ένα εξάρτημα ειδικό για τη μείωση του φριζαρίσματος.

πιστολάκι μαλλιών

Διαβάστε Επίσης