Οι τάσεις στα κουρέματα του 2022 που πρέπει να υιοθετήσετε αν είστε άνω των 60

Τα κουρέματα που έχουν πάρει το stamp of approval των πιο stylish celebrities.

Ο ερχομός του φθινοπώρου αποτελεί πάντα μια πολύ καλή δικαιολογία να επισκεφθείτε το κομμωτήριο, όχι μόνο για να κάνετε την καθιερωμένη θεραπεία μαλλιών μετά τις διακοπές και να απαλλαγείτε από τις κατεστραμμένες άκρες, αλλά και για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας, κάνοντας ένα νέο κούρεμα. Από τις αφέλειες και τις έντονες πλαϊνές φράντζες μέχρι τις νέες εκδοχές του καρέ, ακολουθούν τα καλύτερα κουρέματα για 60άρες του 2022:

Τα πιο κομψά κουρέματα για 60άρες του 2022

Bangs

Bangs

Ανανεώστε το κούρεμά σας κόβοντας choppy αφέλειες ή curtain bangs. Eκτός από το ότι πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπο, καμουφλάρουν τις ρυτίδες στο μέτωπο και το πόδι της χήνας και χαρίζουν μια κοριτσίστικη ανεμελιά, που κάνει τη συνολική εμφάνιση να δείχνει πιο νεανική.

Bixie

Bixie

Το όνομά του προέρχεται από το συνδυασμό των λέξεων «bob» και «pixie» και είναι ιδανικό για εσάς που δεν θέλετε να αφιερώνετε πολλή ώρα στο styling. Το υβριδικό αυτό κούρεμα είναι πιο κοντό από το κλασικό καρέ, αλλά πιο μακρύ από το pixie και έντονα φιλαριστό στο μπροστινό μέρος αποπνέοντας ανεπιτήδευτο sexiness.

Shoulder-Length Bob

Shoulder-Length Bob

Το καρέ που φτάνει μέχρι το ύψος των ώμων αποτελεί μία πολύ κομψή επιλογή για κάθε γυναίκα μετά τα 60, αφού ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών και πολύ ευέλικτο στο styling. Συνδυάστε το με αφέλειες ή έντονη πλαϊνή φράντζα για ένα ακόμα πιο ενημερωμένο look.

Deep Side Part

Deep Side Part

Η χωρίστρα στη μέση κατέβηκε από το "βάθρο" της και τη θέση της στη λίστα με τις τάσεις πήρε φέτος η έντονη πλαϊνή χωρίστρα. Πρόκειται για ένα hair trend που αξίζει να υιοθετήσετε μετά τα 60 αφού μπορεί εύκολα να καμουφλάρει τα σημάδια γήρανσης στο μέτωπο.

Face Framing Layers

Face Framing Layers

Αν έχετε μακριά ή μετρίου μήκους μαλλιά, ζητήστε από τον κομμωτή σας να προσθέσει layers γύρω από το πρόσωπό σας, έτσι ώστε να το πλαισιώνουν όμορφα, τονίζοντας τα ζυγωματικά σας και χαρίζοντας όγκο και κίνηση στην κουπ σας.

Midi Lob

Midi Lob

Ακριβώς όπως η midi φούστα, έτσι και το midi bob δεν είναι ούτε πολύ κοντό, ούτε πολύ μακρύ, κάτι που το κάνει εξαιρετικά ευέλικτο. Είναι είτε αυστηρό, είτε ελαφρώς φιλαριστό, με αποτέλεσμα να φαρίζει όγκο ακόμα και στα λεπτά μαλλιά.

Long Layers

Long Layers

Αν θέλετε να χαρίσετε νέα πνοή στα μακριά μαλλία σας, ζητήστε από τον κομμωτή σας να προσθέσει διακριτικά, μακριά layers, όπως αυτά της Monica Bellucci. Εκτός από το ότι θα αφαιρέσουν βάρος από τα μαλλιά σας, θα ενισχύσουν τον όγκο και την κίνηση τους, κάτι που είναι πάντα ευπρόσδεκτο μετά τα 60, που τα μαλλιά γίνονται ολοένα και πιο αραιά και λεπτά.