Kate Middleton | Η πρώτη αλλαγή στα μαλλιά της ως πριγκίπισσα της Ουαλίας

Το νέο χρώμα στα μαλλιά της είναι η πιο κομψή αλλαγή που μπορείτε να κάνετε φέτος το φθινόπωρο αν είστε καστανή.

Οι αλλαγές στην γκαρνταρόμπα το φθινόπωρο συνοδεύονται πάντα με μια μικρή ανανέωση στα μαλλιά. Σύμφωνα με την Kate Middleton αυτό δεν είναι απαραίτητο να συνεπάγεται με ένα πιο σκούρο χρώμα.

Το νέο hair look της Kate Middleton ως πριγκίπισσα της Ουαλίας

Διαβάστε Επίσης

Στις πρώτες εμφανίσεις της ως πριγκίπισσα της Ουαλίας, η Kate Middleton δείχνει φανερά ανανεωμένη έχοντας υιοθετήσει ένα πιο ανοιχτό χρώμα στα μαλλιά της. Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται να έχει υιοθετήσει ένα πολύ κομψό golden brown hair look με πολύ λεπτές μελί ανταύγειες, που φωτίζουν το πρόσωπό της. 

Kate Middleton

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, είχε ανανεώσει και το κούρεμά της, αφαιρώντας αρκετό μήκος από τα μαλλιά της και προσθέτοντας layers, που χαρίζουν όγκο και κίνηση στην κουπ της.

Margot Robbie

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν είναι η μόνη που πηγαίνει κόντρα στον άγραφο κανόνα που θέλει τα μαλλιά να σκουραίνουν τους πιο κρύους μήνες του χρόνου. Η Kim Kardashian "φώτισε" το catwalk του οίκου Dolce & Gabbana πριν μερικές μέρες κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου με το icy blonde hair look της, ενώ η Margot Robbie υιοθέτησε ένα bronde hair look με μελί ανταύγειες.

Αν είστε κι εσείς καστανή και θέλετε να "ανοίξετε" το χρώμα των μαλλιών σας για το φθινόπωρο, προτιμήστε ζεστούς ή μπεζ τόνους, που δείχνουν φυσικοί με φόντο τη βάση σας και αποφύγετε τις πολύ ξανθές και ashy αποχρώσεις, που τείνουν να κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο θαμπό. 

Διαβάστε Επίσης