Street Style | 5 τάσεις στα μαλλιά από τους δρόμους του Παρισιού που θα αναβαθμίσουν το στιλ σας

Οι street style εμφανίσεις που χαρίζουν έμπνευση για τα χτενίσματα της σεζόν.

Όσο inspirational και να είναι τα fashion shows, στο τέλος της ημέρας το street style είναι αυτό που καθορίζει ποιες τάσεις κερδίζουν τη μετάθεση από το catwalk στο sidewalk. Με τα πιο διάσημα it girls να κλείνουν σιγά σιγά τις βαλίτσες τους και να φεύγουν από την Πόλη του Φωτός, μπορούμε πλέον να πούμε με σιγουριά ποιες τάσεις στα μαλλιά του 2022 είχαν τη μεγαλύτερη αποδοχή. Ακολουθούν τα 5 επικρατέστερα hair trends από τους δρόμους του Παρισιού, που θα αναβαθμίσουν στιλιστικά κάθε εμφάνισή σας:

Paris Fashion Week | Οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά του 2022 

Bangs

Bangs

Οι αφέλειες είχαν την τιμητική τους, με τις καλεσμένες των shows να εμπνέονται από τις Παριζιάνες, διανθίζοντας την κουπ τους με bangs κάθε είδους.

Εκτός από τα κλασικά french bangs, στους δρόμους του Παρισιού παρέλασαν επίσης και full bangs, συνδυασμένα με φιλαριστά shag κουρέματα.

Τα it girls έδωσαν την έγκρισή τους και σε μία από τις πλέον ανερχόμενες τάσεις στα μαλλιά, τα baby bangs, που θυμίζουν τις αφέλειες της Audrey Hepburn.

Wet Hair Looks

Wet Hair Looks

Τα wet hair looks εξακολουθούν να αποτελούν μία από τις go-to επιλογές των it girls, αφού μπορούν εύκολα να αναβαθμίσουν στιλιστικά κάθε εμφάνιση, από την πιο casual, μέχρι την πιο επίσημη.

Headbands

Headbands

Παραδόξως οι υπερμεγέθεις φιόγκοι αλά Chanel δεν ήταν το πιο δημοφιλές αξεσουάρ μαλλιών μεταξύ του fashion crowd.

Πρώτα στις προτιμήσεις των καλεσμένων των shows ήρθαν τα headbands, ένα hair accessory που έχουν ήδη αγαπήσει και πολλές celebrities, ανάμεσά τους οι Bella Hadid και Zendaya.

Braided Ponytails

Braided Ponytails

Τα braided ponytails, το χτένισμα που πρόκειται να αντικαταστήσει την κλασική αλογοουρά σύμφωνα με την New York Fashion Week Spring/Summer 2023, ήταν μία ακόμα πολύ αγαπημένη επιλογή των καλεσμένων κάθε στιλ.

Short Bobs

Short Bobs

Από τη street style σκηνή του Παρισιού δεν έλειπαν φυσικά και τα καρέ κουρέματα. Πιο δημοφιλές στιλ αναδείχθηκε το blunt bob, που φτάνει μέχρι λίγο πιο κάτω από το πηγούνι, κάνοντας κάθε εμφάνιση να δείχνει κομψή και put together.