Η Julianne Moore υιοθέτησε το πιο low maintenace ξανθό χρώμα μαλλιών

Η ηθοποιός απαρνήθηκε τα χαρακτηριστικά χάλκινα μαλλιά της για αυτήν την φωτεινή απόχρωση.

Η Julianne Moore αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον Οκτώβριο κάνοντας μία δραματική αλλαγή στα μαλλιά της, που ανανέωσε πλήρως την εμφάνισή της, όπως αποδεικνύει η φωτογραφία με το νέο της look, που ανέβασε στο Instagram.

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Julianne Moore

Η ηθοποιός απαρνήθηκε το χαρακτηριστικό χάλκινο χρώμα των μαλλιών της για να υιοθετήσει μια ξανθιά απόχρωση, που φωτίζει πολύ το πρόσωπό της. Αντί να επιλέξει μια platinum blonde απόχρωση, που θα ταλαιπωρήσει στο μέγιστο τα μαλλιά της, προτίμησε μια dirty blonde απόχρωση, η οποία δεν απαιτεί συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο για touch ups

Πρόκειται για μία από τις λίγες ξανθές αποχρώσεις που εκτός από το ότι είναι low maintenance, κολακεύει όλους τους τόνους επιδερμίδας, αφού μιμείται τις sunkissed ανταύγειες που κληροδοτεί η πολύωρη έκθεση στον ήλιο, δίνοντας παράλληλα την ψευδαίσθηση "βρώμικων" μαλλιών, όπως μαρτυρά το όνομά της. Το ξανθό σαντρέ έχει την τιμητική του και σε συνδυασμό με ένα μπαλαγιάζ ή ένα ombre εφέ δημιουργούν ένα πολύ κομψό low maintenance look, που φωτίζει το πρόσωπο.

Διαβάστε Επίσης