Η Amal Clooney υιοθέτησε το πιο όμορφο καστανό χρώμα μαλλιών του χειμώνα

Η ζεστή απόχρωση που φωτίζει το πρόσωπό της.

Τα καστανά μαλλιά τείνουν να θεωρούνται πιο "βαρετά", καθώς τυπικά είναι πιο μονοδιάστατα από τα ξανθά. Όπως απέδειξε όμως η Amal Clooney, στην πραγματικότητα είναι πολύ εύκολο να δείχνουν πιο ενδιαφέροντα, απλά αλλάζοντας ελαφρώς την απόχρωσή τους, έτσι ώστε να χαρίζουν λάμψη στο πρόσωπο. Με μια τόσο απλή αλλαγή, μπορείτε να ανανεώσετε πραγματικά την εμφάνισή σας.

Διαβάστε Επίσης

Η δικηγόρος απαρνήθηκε το χαρακτηριστικό espresso hair look της για να υιοθετήσει ένα πιο φωτεινό σοκολατί χρώμα, που της ταιριάζει πολύ. Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία, που ανέβασε ο celebrity hairstylist, Δημήτρης Γιαννέτος, η διακριτική αυτή αλλαγή φωτίζει εξαιρετικά το πρόσωπό της, κάνοντας τα καστανά μάτια της να λάμπουν.

Το καστανό άλλωστε είναι το χρώμα της χρονιάς με πολλές ορκισμένες ξανθές, όπως οι Nicola Anne Peltz Beckham, Margot Robbie και Sydney Sweeney να υιοθετούν bronde ή ακόμα και σκουρόχρωμα σοκολατί hair looks. Αν είστε ήδη καστανή και δεν θέλετε να αλλάξετε ολοκληρωτικά την απόχρωση των μαλλιών σας, δοκιμάστε να διανθίσετε την κουπ σας με μελί ή καραμελένιες ανταύγειες ή ακόμα και balayage, που θα κάνουν το πρόσωπό σας να δείχνει πιο λαμπερό και νεανικό.

Διαβάστε Επίσης