Dark Chocolate | Το chic καστανό χρώμα που θα βλέπετε παντού την επόμενη χρονιά

Η εξαιρετικά λαμπερή απόχρωση που αναδεικνύει όλα τα χρώματα ματιών.

Όπως κάθε χειμώνα, έτσι και φέτος τα πιο σκούρα χρώματα έχουν την τιμητική τους. Όλα δείχνουν ωστόσο πως το 2023 τα καστανά μαλλιά θα κατακτήσουν την κορυφή της λίστας με τα hair trends, εξοστρακίζοντας τις χάλκινες αποχρώσεις, που μεσουράνησαν τους τελευταίους μήνες του 2022.

Διαβάστε Επίσης

"Οι γυναίκες απομακρύνονται από τα Californian beachy hair. Αν δεν γίνουν πολύ ανοιχτόχρωμες ξανθές, τότε γίνονται καστανές, υιοθετώντας πλούσιες, σοκολατένιες αποχρώσεις", λέει η A-list colourist Nicola Clarke. "Εκείνες που είναι ήδη καστανές, επιλέγουν πιο φυσικές αποχρώσεις. Αποφεύγουν τις μονοχρωμίες, αλλά επιλέγουν σκουρόχρωμους τόνους". εξηγεί.

Οι πιο stylish celebrities συμφωνούν, έχοντας αναδείξει -σχεδόν- ομόφωνα τις σοκολατένιες αποχρώσεις ως τις πλέον κορυφαίες της σεζόν:

Καστανά μαλλιά 2023 | Η πιο κολακευτική απόχρωση της χρονιάς

καστανά μαλλιά 2023

H Hailey Bieber, η Irina Shayk, η Karlie Kloss, αλλά και η Priyanka Chopra και η Zendaya απαρνήθηκαν τα μέχρι πρότινος signature hair looks τους για να υιοθετήσουν το λεγόμενο dark chocolate hair colour. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα βαθιά καστανή απόχρωση, με έντονες επιρροές από τα '90s (θυμηθείτε την Winona Ryder σε εκείνη τη δεκαετία), η οποία θυμίζει το χρώμα της μαύρης bitter σοκολάτας.

καστανά μαλλιά 2023

Προκειμένου να δείχνει πιο φυσική, η εν λόγω σκουρόχρωμη απόχρωση διανθίζεται από natural looking lowlights, που κάνουν το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει πιο πολυδιάστατο, ενώ η τελική πινελιά δίνεται με ένα gloss για επιπλέον λάμψη. 

καστανά μαλλιά 2023

Η συγκεκριμένη τάση ταιριάζει και κάτω από την "ομπρέλα" του soft goth, μια ακόμα μεγάλη τάση της επόμενης χρονιάς, εμπνευσμένη από τη βασισμένη στην οικογένεια Addams hit σειρά του Netflix, Wednesday. Το αποτέλεσμα είναι glamorous, chic και εξαιρετικά κολακευτικό για όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας και τόνου επιδερμίδας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω hair look αναδεικνύει και όλα τα χρώματα ματιών, από τα πιο σκουρόχρωμα καστανά, μέχρι τα πιο φωτεινά πράσινα.

καστανά μαλλιά 2023

Αποτελεί ιδανική επιλογή για εσάς, που θέλετε να "επιστρέψετε στις ρίζες σας" ύστερα από χρόνια βαφών, αλλά για εσάς, που αναζητάτε ένα low-maintenance look, που δεν θα απαιτεί συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο για touch ups, "ξεκουράζοντας" έτσι τα μαλλιά σας.

Διαβάστε Επίσης