Η Helena Christensen υιοθέτησε το πιο κομψό "αντιγηραντικό" κούρεμα

Το πρώην supermodel έκοψε ακόμα πιο κοντά τα μαλλιά της και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε.

Πριν από μερικούς μήνες και πιο συγκεκριμένα μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών, η Helena Christensen απαρνήθηκε τα εξαιρετικά μακριά μαλλιά της, υιοθετώντας ένα πολύ κομψό καρέ, το οποίο έφτανε μέχρι το μήκος των κοκάλων του στέρνου. Τώρα λίγο πριν την εκπνοή του έτους, αποφάσισε να κόψει κι άλλο τα μαλλιά της, υιοθετώντας ένα κοντό καρέ, ιδανικό για κάθε γυναίκα άνω των 50.

Διαβάστε Επίσης

Ανεβάζοντας μία νέα φωτογραφία της στο Instagram, η Helena Christensen θέλησε να ευχαριστήσει τον κομμωτή της για το νέο της κούρεμα, ένα κοντό καρέ, που φτάνει μέχρι το ύψος των ώμων. Το hair look της έχει διανθιστεί από choppy layers, που χαρίζουν όγκο και κίνηση στα μαλλιά της, αλλά και από αφέλειες, που χαρίζουν μια κοριτσίστικη ανεμελιά στην εμφάνισή της και καμουφλάρουν περίτεχνα τα σημάδια γήρανσης στο μέτωπο και το πόδι της χήνας.

Το πρώην supermodel δέχθηκε διθυραμβικά σχόλια για την αλλαγή στην εμφάνισή της, με το νέο της κούρεμα να είναι ίσως το πιο κολακευτικό, που έχει υιοθετήσει μέχρι στιγμής. Όσον αφορά το χρώμα των μαλλιών της, η Helena Christensen έμεινε πιστή στο σοκολατένιο καστανό, που αγαπά εδώ και χρόνια, ενώ προσέθεσε και πολύ διακριτικές red brown ανταύγειες, που κάνουν το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει πολυδιάστατο, φωτίζοντας παράλληλα το πρόσωπό της. 

Διαβάστε Επίσης