Η πολύτιμη hairstyling συμβουλή που οι γυναίκες άνω των 50 δεν ακούν αρκετά

Το μυστικό για μια πιο νεανική εμφάνιση είναι πιο απλό απ' όσο νομίζετε.

Η Nicole Kidman, η Salma Hayek, η Jennifer Aniston και η Jennifer Lopez είναι μόνο μερικές από τις celebrities άνω των 50 που ύστερα από χρόνια καθημερινού heat styling, πήραν τη συνειδητή απόφαση να αφήνουν τα μαλλιά τους φυσικά -μια κίνηση εξαιρετικά έξυπνη, αφού όχι μόνο επαναφέρει την καλή υγεία των μαλλιών τους, αλλά "κρύβει" χρόνια από τη συνολική εμφάνισή τους. 

Διαβάστε Επίσης

Ο λόγος είναι εξαιρετικά απλός: Οι μπούκλες, όσο χαλαρές ή "σφιχτές" και να είναι, χαρίζουν ζωή στα μαλλιά, που καθώς περνούν τα χρόνια χάνουν ολοένα και περισσότερο από τον όγκο τους, ενώ μπορούν επίσης να δημιουργήσουν κι ένα εφέ lifiting στο πρόσωπο, "χαϊδεύοντας" τα ζυγωματικά.

Go natural... the right way

Η επιστροφή στη φυσική υφή των μαλλιών σας δεν αποκλείεται να σας τρομάζει καθώς απαιτεί ολική ανανέωση της ρουτίνας περιποίησης και styling των μαλλιών σας. Στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι πιο απλά απ' όσο νομίζετε.

Με το πέρασμα των χρόνων, τα μαλλιά χάνουν εκτός από τη λάμψη τους, και την ελαστικότητά τους, με αποτέλεσμα να δείχνουν πιο θαμπά και να είναι πιο επιρρεπή στο σπάσιμο. Αυτός είναι ο λόγος που θα πρέπει να στραφείτε σε βαθιά ενυδατικά προϊόντα για την "αναστήλωσή" τους.

Μετά το λούσιμο, ξεκινήστε το styling εφαρμόζοντας μία κρέμα leave-in και μία κρέμα για μπούκλες, έτσι ώστε να χαρίσετε ενυδάτωση στα μαλλιά σας και να βοηθήσετε τις μπούκλες σας να αποκτήσουν ένα όμορφο σχήμα. Στη συνέχεια, εφαρμόστε έναν αφρό ή ένα τζελ, έτσι ώστε να "κλειδώσετε" το σχήμα τους. Αφού στεγνώσετε τα μαλλιά σας ανάποδα -για περισσότερο όγκο- χρησιμοποιώντας το σεσουάρ και τη φυσούνα, εφαρμόστε ένα ενυδατικό έλαιο για να χαρίσετε λάμψη και μεταξένια απαλότητα στα σγουρά μαλλιά σας.

Director's Note: Για μία ακόμα πιο νεανική εμφάνιση, συνδυάστε τα "νέα" σας μαλλιά με ένα ανανεωμένο κούρεμα, όπως το μακρύ καρέ με φράντζα ή αφέλειες, που κολακεύει όλες τις γυναίκες άνω των 50.

Διαβάστε Επίσης