5 οροί που χαρίζουν πλούσιο όγκο στα λεπτά κι αδύναμα μαλλιά

Τα hair serums που εγγυημένα φέρνουν αποτελέσματα.

Είτε λόγω κακής διατροφής, είτε λόγω στρες, κληρονομικότητας, ηλικίας ή κακών πρακτικών περιποίησης, τα μαλλιά είναι πολύ εύκολο να αδυνατίσουν χάνοντας την ελαστικότητα και τον όγκο τους. Τα καλά νέα είναι ότι χάρη στην εξέλιξη της κοσμετολογίας, η ενδυνάμωση των λεπτών μαλλιών δεν απαιτεί πάντα επαγγελματική φροντίδα. Αν έχετε εντάξει ήδη στη ρουτίνα σας, εξειδικευμένα σαμπουάν, conditioners και μάσκες χωρίς όμως να δείτε κάποια σπουδαία διαφορά, δοκιμάστε έναν ορό μαλλιών.

Διαβάστε Επίσης

Ακριβώς όπως τα σέρουμ για το πρόσωπο, έτσι και αυτά για το τριχωτό, έχουν υπερσυμπυκνωμένη σύνθεση, που ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες ανάγκες, χαρίζοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα μέσα σε λίγες εβδομάδες. 

Ακολουθούν τα καλύτερα hair serums, που ενδυναμώνουν τα λεπτά μαλλιά, χαρίζοντας τους πιο υγιή, λαμπερή και γεμάτη όγκο εμφάνιση:

Director's Choice | Οι 5 καλύτεροι όροι μαλλιών για λεπτή τρίχα

Caffeine Stimulating Scalp Treatment, The Inkey List  (sephora.gr)

Caffeine Stimulating Scalp Treatment, The Inkey List (sephora.gr)

Αυτή η θεραπεία νύχτας για το τριχωτό της κεφαλής χρησιμοποιεί πούδρα καφεΐνης και ένα νέο συστατικό, το Redensyl™, κι έτσι συμβάλλει στη μείωση και την πρόληψη της τριχόπτωσης ενεργοποιώντας τους θύλακες της τρίχας, ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη των τριχών και συμβάλλοντας στην ενδυνάμωση των μαλλιών.

Quinine Hair Strenghtening Serum, Klorane (στα φαρμακεία)

Quinine Hair Strenghtening Serum, Klorane (στα φαρμακεία)

Ο ενδυναμωτικός ορός μαλλιών με κινίνη της Klorane προσφέρει δροσερή αίσθηση και άμεση καταπράυνση στο τριχωτό της κεφαλής, ενώ παράλληλα βοηθά με τη μείωση της τριχόπτωσης για μαλλιά πιο πλούσια και πυκνά.

Anti-Hair Fall Scalp Serum, Dr. Barbara Sturm

Anti-Hair Fall Scalp Serum, Dr. Barbara Sturm

Ο ορός Anti-Hair Fall αυξάνει την πυκνότητα και τη δύναμη των μαλλιών, παρατείνει τον κύκλο ζωής της τρίχας και σταματά την τριχόπτωση για μία "γεμάτη" κουπ.

Multi-Peptide Serum for Hair Density, The Ordinary (sephora.gr)

Multi-Peptide Serum for Hair Density, The Ordinary (sephora.gr)

Ο ορός μαλλιών της The Ordinary είναι ιδανικός για εσάς που επιθυμείτε πιο πυκνά, δυνατά και "γεμάτα" μαλλιά, αφού τα ενισχύει από μέσα προς τα έξω, βελτιώνοντας την όψη, αλλά και την υγεία τους.

Scalp Serum, OUAI

Scalp Serum, OUAI

Αυτός ο ορός μαλιλών ενυδατώνει σε βάθος το τριχωτο, δημιουργώντας ένα υγιές περιβάλλον για τα μαλλιά, έτσι ώστε να αναπτυχθούν δυνατά και λαμπερά.