Οι καλύτερες μάσκες και κρέμες κατά της τριχόπτωσης για πιο πλούσια και υγιή μαλλιά

Εξειδικευμένες συνθέσεις που ενδυναμώνουν τα μαλλιά, μειώνουν το σπάσιμο και ενισχύουν τον όγκο τους.

Η κληρονομικότητα, η κακή διατροφή, η ακατάλληλη δίαιτα, το άγχος, η λήψη φαρμάκων, κάποια ορμονική διαταραχή και ορισμένες ασθένειες, μπορεί να επιδεινώσουν μια προδιάθεση για τριχόπτωση σε κάθε ηλικία. Είναι αλήθεια ωστόσο ότι μετά τα 50 είναι "αναγκαίο κακό", καθώς τα μαλλιά χάνουν την ελαστικότητα τους, όπως συμβαίνει με το δέρμα, και αποδυναμώνονται. Αν έχετε ήδη εντάξει στη ρουτίνα σας ένα εξειδικευμένο σαμπουάν χωρίς να δείτε όμως σπουδαία αποτελέσματα, ίσως ήρθε η ώρα να το συνοδεύσετε με μία κρέμα ή μάσκα μαλλιών για τριχόπτωση, που θα ενδυναμώσει την τρίχα και θα μειώσει το σπάσιμο, ενισχύοντας τον όγκο και την πυκνότητα της κουπ σας:

Director's Choice | Οι καλύτερες κρέμες και μάσκες μαλλιών για τριχόπωση

Hair Force Mask, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Hair Force Mask, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Η Hair Force Mask αντιμετωπίζει τη χρόνια και την εποχική τριχόπτωση, προσφέροντας ενισχυμένη θρέψη και ενδυνάμωση με επιπρόσθετη δράση κατά του σπασίματος, χάρη στα ceramides που περιέχει. 

Triphasic Conditioner, René Furterer

Triphasic Conditioner, René Furterer

Η μαλακτική κρέμα Triphasic της René Furterer ενδυναμώνει τη δομή της τρίχας από τη ρίζα και δίνει όγκο στα μαλλιά. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, συνδυάστε την με την αγωγή κατά της τριχόπτωσης Triphasic.

Genesis Masque Reconstituant, Kérastase

Genesis Masque Reconstituant, Kérastase

Εμπλουτισμένη με έναν συνδυασμό βλαστοκυττάρων εντελβάις και ρίζας τζίντζερ, αυτή η μάσκα βαθιάς περιποίησης αναζωογονεί τα μαλλιά ενδυναμώνοντας τις καταπονημένες περιοχές της τρίχας και μειώνοντας τον κίνδυνο τριχόπτωσης από το σπάσιμο της τρίχας.

Anaphase+ Strengthening Conditioner, Ducray (στα φαρμακεία)

Anaphase+ Strengthening Conditioner, Ducray (στα φαρμακεία)

Η μαλακτική κρέμα Anaphase+ είναι ειδικά σχεδιασμένη για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και την ενίσχυση της υγείας και του όγκου των ταλαιπωρημένων μαλλιών.

Quinine Conditioner, Klorane (στα φαρμακεία)

Quinine Conditioner, Klorane (στα φαρμακεία)

Η μαλακτική κρέμα της Klorane με κινίνη ξεμπλέκει τα μαλλιά, και ενισχύει την τρίχα για να μειώσει το σπάσιμο που προκαλείται από το βούρτσισμα. Η σύνθεση της με βιταμίνη B και καφεΐνη, ενισχύει τη δομή των μαλλιών και να διεγείρει την ανάπτυξή τους, περιορίζοντας έτσι την τριχόπτωση.