Η Lily Collins υιοθέτησε το πιο ανατρεπτικό κούρεμα της χρονιάς

Λίγες γυναίκες θα το τολμούσαν.

H Lily Collins ανανέωσε το hair look της κι εν μέσω NYFW κανείς δεν το πρόσεξε. Ανεβάζοντας μία φωτογραφία της στο προφίλ του στο Instagram, ο celebrity hairstylist Gregory Russel, αποκάλυψε το νέο της κούρεμα, το οποίο σίγουρα θα ενέκρινε ο κοινωνικός κύκλος της Emily (in Paris).

Διαβάστε Επίσης

Η ηθοποιός τόλμησε μία από τις πιο ανατρεπτικές τάσεις της χρονιάς, το jellyfish haircut. Πιο συγκεκριμένα, αν και έμεινε πιστή στις "γαλλικές" αφέλειές της, διάνθισε το κούρεμά της με sharp layers γύρω από το πρόσωπό της, που θυμίζουν το σχήμα μιας μέδουσας, όπως μαρτυρά και το όνομα του εν λόγω κουρέματος.

Πρόκειται για το πάντρεμα δύο πολύ μεγάλων τάσεων των περασμένων ετών, του mullet και του bowl cut. Το αποτέλεσμα είναι αρκετά edgy με το αυστηρό φιλάρισμα στο μπροστινό μέρος να πλαισιώνει όμορφα το πρόσωπο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα αντίστοιχο κούρεμα είχε τολμήσει πριν μερικούς μήνες και η Nicole Kidman για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης, ενώ μια πρώιμη εκδοχή του jellyfish haircut είχε παρουσιαστεί στα Spring Summer 2021 shows των οίκων Valentino και Prada.

Διαβάστε Επίσης