Η Isabelle Huppert υιοθέτησε ένα από τα πιο stylish κουρέματα για γυναίκες άνω των 60

Το τολμηρό κούρεμα που ανανέωσε πλήρως την εμφάνισή της.

Η Isabelle Huppert κάθισε στην front row του show του οίκου Giorgio Armani για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-4 κάνοντας ίσως την πιο αξιομνημόνευτη celebrity εμφάνιση. Ο λόγος; Το τολμηρό νέο κούρεμά της, το οποίο ανανέωσε πλήρως την εμφάνισή της. 

Η Isabelle Huppert υιοθέτησε ένα από τα πιο stylish κουρέματα για γυναίκες άνω των 60

Διαβάστε Επίσης

Η Γαλλίδα ηθοποιός απαρνήθηκε το μακρύ καρέ της για να υιοθετήσει ένα εξαιρετικά κομψό shag κούρεμα με έντονο φιλάρισμα κι αφέλειες. Ο messy χαρακτήρας του το κάνει ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα άνω των 60, καθώς αυτό σημαίνει πως απαιτεί ελάχιστο styling, ενώ χαρίζει όγκο και κίνηση στα μαλλιά. Το φιλάρισμα τονίζει τις γωνίες του προσώπου, ενώ οι αφέλειες καμουφλάρουν περίτεχνα τα σημάδια γήρανσης στο μέτωπο και το "πόδι της χήνας".

Αυτή δεν ήταν η μόνη αλλαγή που έκανε η 69χρονη ηθοποιός στα μαλλιά της. Ανανέωσε επίσης το χρώμα τους, υιοθετώντας ένα πιο ανοιχτόχρωμο strawberry blonde hair look, διανθισμένο με ξανθές ανταύγειες, που φωτίζουν το πρόσωπό της. 

Η εμφάνιση της στο show του οίκου Giorgio Armani ολοκληρώθηκε με ένα μονοχρωματικό μακιγιάζ σε αποχρώσεις της τερακότα, που "έδεναν" αρμονικά με το νέο χρώμα στα μαλλιά της. 

Διαβάστε Επίσης