Οι 3 πιο απρόσμενες τάσεις ομορφιάς από τους δρόμους του Παρισιού

Η λέξη "statement" είναι ο κοινός παρονομαστής τους.

Η έναρξη της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού έχει πάντα γλυκόπικρη χροιά καθώς από τη μία είναι ίσως η πιο πολυαναμενόμενη εβδομάδα από την άλλη σηματοδοτεί το τέλος του fashion month. Κι ενώ τα shows των μεγαλύτερων γαλλικών οίκων δεν απογοητεύουν ποτέ στο να συμπληρώσουν με τον πιο εμπνευσμένο τρόπο το μωσαϊκό των τάσεων για την επόμενη σεζόν, τα πεζοδρόμια της πόλης είναι τις περισσότερες φορές το μεγαλύτερο catwalk. Ακολουθούν μερικές από τις πιο απρόσμενες τάσεις στα μαλλιά και το μακιγιάζ 2023, που ανέδειξαν:

Paris Street Style | Οι πιο απρόσμενες τάσεις στα μαλλιά και το μακιγιάζ 2023

Διαβάστε Επίσης

Τα αυστηρά καρέ κουρέματα, οι πλεξούδες, οι έντονες πλαϊνές φράντζες και οι αφέλειες ήταν μερικές από τις πλέον κυρίαρχες τάσεις στο street style του fashion month στο σύνολό του. Οι εμφανίσεις των καλεσμένων στα shows του Παρισιού είχαν ωστόσο κάτι διαφορετικό. Οι fashionistas θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον πρώτο fashion month της χρονιάς κάνοντας statement εμφανίσεις τόσο χάρη στις στιλιστικές τους επιλογές, όσο και στα τολμηρά hair και makeup looks. Ιδού εκείνα που ξεχώρισαν:

Funky Accessories

Funky Accessories

Οι κορδέλες, τα hair clips και οι φιόγκοι ήταν φυσικά παρόντες στο street style του Παρισιού, αλλά δεν ήταν τα αξεσουάρ μαλλιών που ξεχώρισαν.

Πολλές fashionistas αποφάσισαν να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους με πραγματικά τολμηρά hair accessories ανέμεσά τους λαμπερά head pieces και mini bag clips.

Bold Lips

Bold Lips

Αν και οι Παριζιάνες είναι γνωστές για την αγάπη τους για το φυσικό μακιγιάζ, πολλές καλεσμένες στα shows της PFW επέλεξαν vampy makeup looks.

Τα έντονα χείλη ήταν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις που αναδείχθηκε από το street style του Παρισιού, με τα πολύ σκουρόχρωμα μπορντό, αλλά και τα μαύρα κραγιόν να είναι οι πλέον αγαπημένες επιλογές των fashion girls.

Rainbow Hair

Rainbow Hair

Οι πειραματισμοί με τα παστέλ και neon χρώματα στα μαλλιά, που πρωτοείδαμε έντονα την εποχή της καραντίνας, επέστρεψαν δυναμικά.

Μερικά από τα πιο δημοφιλή χρώματα στους δρόμους του Παρισιού ήταν το ροζ, το μπλε και το πράσινο, τόσο σε full όσο και σε ombré hair looks.