Η Olivia Palermo υιοθέτησε το hair trend που έχει συναρπάσει το fashion crowd

Το αξεσουάρ μαλλιών που λύνει τα χέρια στο καθημερινό styling.

Αν και είναι περισσότερο γνωστή για τις στιλιστικές της επιλογές, είναι ξεκάθαρο πως η Olivia Palermo όταν κάθεται στην front row των shows κρατά σημειώσεις όχι μόνο για τα outfits, αλλά και τα beauty looks που παρουσιάζουν οι σχεδιαστές. 

Διαβάστε Επίσης

Αυτό ακριβώς απέδειξε πριν μερικές μέρες όταν εμφανίστηκε φορώντας μία ελαστική μαύρη κορδέλα. Η fashionista κάθισε στην καρέκλα του celebrity hairstylist, Δημήτρη Γιαννέτου, ο οποίος έπιασε τα μαλλιά της σε ένα '60s inspired updo με πολύ όγκο στην κορυφή και επιμελώς ατημέλητο χαρακτήρα, το οποίο διακόσμησε με μία κορδέλα. 

Τα headbands έχουν επιστρέψει δυναμικά στη μόδα, με τους σχεδιαστές να δηλώνουν ξεκάθαρα την προτίμησή τους στην στην sporty εκδοχή τους. Ένας από τους οίκους που τα πρότεινε ως το it αξεσουάρ της σεζόν ήταν ο Miu Miu, ο οποίος στο SS23 show του παρουσίασε λεπτά headbands, τα οποία τοποθετήθηκαν χαμηλά στη γραμμή των μαλλιών. 

Ο οίκος Heliot Emil από την άλλη για την ίδια σεζόν παρουσίασε πιο φαρδιά headbands σε μαύρο χρώμα, τα οποία τοποθέτησε στο μέτωπο συγκρατώντας τα bangs των μοντέλων -ένα look με ξεκάθαρες '00s επιρροές.

Όποιο και να είναι το στιλ που σας ταιριάζει καλύτερα, το σίγουρο είναι ότι τα headbands αποτελούν το must αξεσουάρ μαλλιών της σεζόν.

Διαβάστε Επίσης