Η Nicole Kidman υιοθέτησε το απρόσμενο χρώμα μαλλιών που κολακεύει τις γυναίκες άνω των 50

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Μόλις πριν μερικές εβδομάδες, η Nicole Kidman περπατούσε στο σαμπανιζέ χαλί των βραβείων Oscar, φορώντας μία γεμάτη παγιέτες μαύρη τουαλέτα κι έχοντας υιοθετήσει ένα messy straight look στα μακριά, ξανθά μαλλιά της. Τώρα, σύμφωνα με τις φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram, η ηθοποιός επέστρεψε στις "ρίζες", υιοθετώντας ξανά το εμβληματικό hair look της. 

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται πως "αγκάλιασε" πάλι τα φυσικά, σγουρά μαλλιά της, ενώ απαρνήθηκε το ξανθό τους χρώμα, βάφοντάς τα σε μία πολύ όμορφη strawberry blonde απόχρωση

Οι ροζ αποχρώσεις στα μαλλιά είναι παραδόξως πολύ κολακευτικές για τις γυναίκες άνω των 50, όπως έχουν αποδείξει στο παρελθόν οι Helen Mirren, Jennifer Lopez και Madonna. Ο λόγος; Με το πέρασμα των χρόνων, η επιδερμίδα χάνει τη λάμψη της και το πρόσωπο δείχνει ολοένα και πιο άτονο και θαμπό. Οι ζεστοί τόνοι του ροζ χρώματος στα μαλλιά επαναφέρουν λοιπόν τη χαμένη λάμψη της επιδερμίδας, κάνοντάς τη τελικά να δείχνει πιο νεανική.

Αν νιώθετε πως το ροζ χρώμα στα μαλλιά δεν είναι κάτι που ταιριάζει στο στιλ σας, μπορείτε να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Nicole Kidman υιοθετώντας μια strawberry blonde απόχρωση, η οποία θα σας επιτρέψει να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα της τάσης, χωρίς να χρειαστεί να βγείτε πολύ από τη ζώνη ασφαλείας σας.

Διαβάστε Επίσης