Το νέο it κομμωτήριο της πόλης θα σας χαρίσει την πιο exclusive εμπειρία περιποίησης

Ο απόλυτος προορισμός για τα πιο φρέσκα χτενίσματα και τα πιο όμορφα, γήινα χρώματα στα μαλλιά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η επίσκεψη στο κομμωτήριο δεν είναι πλέον ένα ακόμα check point στην to-do λίστα σας. Είναι ένα self care act, μία ευκαιρία να αφιερώσετε λίγες ώρες στον εαυτό σας και στην περιποίηση των μαλλιών σας, έτσι ώστε να ανανεωθείτε και νιώσετε η ομορφότερη εκδοχή του εαυτού σας. Το ιδανικό κομμωτήριο λοιπόν δεν είναι αυτό που έχει μόνο το know-how, αλλά και έναν χώρο που θα αποπνέει οικειότητα και χαλάρωση. 

Το νέο it κομμωτήριο της πόλης θα σας χαρίσει την πιο exclusive εμπειρία περιποίησης

Το νέο hair studio του Άλεξ Παρίση στο Παγκράτι συνδυάζει τόσο τη γνώση και την εμπειρία στη φροντίδα των μαλλιών, όσο και την καλαισθησία. Η boutique αισθητική του χώρου αποτυπώνει την προσωπική φιλοσοφία του Άλεξ, καθώς επίσης και την ηρεμία που τον διακατέχει, συνθέτοντας μια ατμόσφαιρα γαλήνης, ιδανική για να σας προσφέρει μια exclusive και ταυτόχρονα cool εμπειρία.

Άλεξ Παρίση

Αυτό που κάνει το κομμωτήριο του Άλεξ Παρίση να ξεχωρίζει είναι η μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Το expertise του είναι τα effortless, φρέσκα χτενίσματα και οι γήινες αποχρώσεις στα μαλλιά, που αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας και τη φινέτσα που κρύβει μέσα της. Με εφόδιο τις σπουδές του, τις δημιουργικές συνεργασίες με celebrities και την πολυετή ενασχόλησή του με την μόδα σε fashion editorials, χρησιμοποιεί τις τεχνικές του δεξιότητες με σκοπό να κάνει κάθε γυναίκα να νιώθει η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού της. 

Άλεξ Παρίση

Τον τελευταίο χρόνο έχει καταφέρει να συνθέσει έναν δικό του χώρο στο κέντρο της Aθήνας συνδέοντας το μοντέρνο με το διαχρονικό. Ο κομψά διακοσμημένος χώρος, με vintage στοιχεία επιμελημένα από τον ίδιο τον hairstylist, δημιουργεί μια αίσθηση οικειότητας και χαλάρωσης. Το φωτεινό studio, το οποίο είναι πάντα διακοσμημένο με φρέσκα λουλούδια, συντελεί στην δημιουργία μιας ξεχωριστής ατμόσφαιρας, όπου η σύγχρονη γυναίκα είναι το επίκεντρο και μπορεί να ξεφύγει από την καθημερινότητά της, να ηρεμήσει και να "ταξιδέψει" ενώ οι hair pros αφιερώνουν χρόνο στην περιποίησή της.

Το όραμα του hairstylist ήταν να δημιουργήσει ένα χώρο, που να μετατρέπει την επίσκεψη στο hair studio σε ένα μικρό, προσωπικό τελετουργικό όπου η κάθε γυναίκα μπορεί να χαλαρώσει και να απολαύσει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία περιποίησης με μία δόση πολυτέλειας στον εαυτό της. Η γνώμη μας; Ο Άλεξ Παρίσης πέτυχε το στόχο του.

info
IG: @alexparisis 
www.alexparisis.gr
#alexparisishairstudio