Η Martha Stewart υιοθέτησε το πιο κολακευτικό κούρεμα για γυναίκες άνω των 70

Χαρίζει όγκο και κίνηση ακόμα και στα πιο λεπτά μαλλιά.

Η αραίωση και η έλλειψη όγκου και κίνηση είναι οι βασικές ανησυχίες των γυναίκων καθώς μεγαλώνουν, σε ό,τι έχει να κάνει με τα μαλλιά τους τουλάχιστον, -όλες απόλυτα βάσιμες και φυσιολογικές. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτές, υιοθετώντας το κατάλληλο κούρεμα για 70αρες, που θα καμουφλάρει τα εν λόγω σημάδια γήρανσης. Η Martha Stewart φαίνεται πως έχει βρει τη "μυστική αντιγηραντική συνταγή".

Η Martha Stewart υιοθέτησε το ωραιότερο κούρεμα για 70αρες

Διαβάστε Επίσης

Πριν από μερικές μέρες η Martha Stewart κάθισε στην καρέκλα του αγαπημένου της κομμωτή, John Barrett, προκειμένου να ανανεώσει το κούρεμά της. Η σεφ διατήρησε το μήκος του iconic καρέ της λίγο πιο κάτω από το ύψος του πηγουνιού, ενώ διάνθισε την κουπ της με layers, τα οποία επικεντρώνονται γύρω από το πρόσωπό της.

Το φιλάρισμα, σε συνδυασμό με το blowout χτένισμά της χαρίζει όγκο και κίνηση στα μαλλιά της, καμουφλάροντας τυχόν αραίωση, ενώ τα layers γύρω από το πρόσωπό της τονίζουν τα ζυγωματικά. Η έντονη πλαϊνή φράντζα από την άλλη χαρίζει έξτρα "σώμα" στα μαλλιά της, ενώ παράλληλα καμουφλάρει τα σημάδια γήρανσης στο μέτωπο και το "πόδι της χήνας".

Μετά τα 70 ακολουθήστε το παράδειγμά της κι αποφύγετε τα πολύ αυστηρά κουρέματα. Αντίθετα, προτιμήστε ανάλαφρα, φιλαριστά στιλ, που δείχνουν πιο μοντέρνα. Ομοίως, αποφύγετε τα full bangs, καθώς μπορεί να "βαρύνουν" το πρόσωπό σας και προτιμήστε wispy, curtain ή side bangs, που χαρίζουν μια κοριτσίστικη ανεμελιά, ενώ παράλληλα καμουφλάρουν τις ρυτίδες στο μέτωπο. Αν δεν αγαπατε το κλασικό καρέ, όπως αυτό της Martha Stewart, και προτιμάτε πιο μακριά κουρέματα, δοκιμάστε ένα lob, που να φτάνει μέχρι το ύψος των ώμων ή εναλλακτικά αν επιθυμείτε ένα πιο low maintenance στιλ, στραφείτε στα πάντα stylish pixie cuts.

Διαβάστε Επίσης