Η Jane Seymour άφησε τα μαλλιά της γκρίζα και δείχνει πιο κομψή από ποτέ

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της ηθοποιού συμβαδίζει απόλυτα με τις τάσεις της χρονιάς.

Η εποχή που τα γκρίζα μαλλιά θεωρούνταν ταμπού και οι γυναίκες πάσχιζαν να καμουφλάρουν τις ρίζες τους έτσι ώστε να μην χάσουν τη γοητεία και τον αισθησιασμό τους έχει παρέλθει. Πλέον ολοένα και περισσότερες γυναίκες "αγκαλιάζουν" τις απόλυτα φυσιολογικές αλλαγές στην εμφάνισή τους μετά τα 50, με πρώτες και κύριες τις celebrities του Hollywood που απαρνιούνται το signature χρώμα των μαλλιών τους για ένα πιο low maintenance look.

Διαβάστε Επίσης

Στο "πάνθεον" των celebrities με γκρίζα μαλλιά μπήκε τώρα και η Jane Seymour, η οποία με αφορμή την εθνική ημέρα κατοικίδιων, ανέβασε μία νέα φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram της εντυπωσιάζοντας τους ακόλουθούς της με την ανανεωμένη εμφάνισή της. Η 72χρονη ηθοποιός πόζαρε αγκαλιά με δύο άλογα, έχοντας απαρνηθεί τα χαρακτηριστικά ginger μαλλιά της, προκειμένου να τα αφήσει φυσικά γκρίζα, δείχνοντας πιο κομψή από ποτέ.

γκρίζα μαλλιά

Αν θέλετε να ακολουθήσετε το παράδειγμα του πρώην Bond girl και να αφήσετε κι εσείς φυσικά τα γκρίζα μαλλιά σας, τότε -όσο παράδοξο κι αν ακούγεται- πρέπει να τα βάψετε. Αντί να αφήσετε τις ρίζες σας να "κατέβουν" δημιουργώντας μια έντονη αντίθεση με τη βαφή, ζητήστε από τον κομμωτή σας να βάψει τα μαλλιά σας σε μία γκρίζα απόχρωση κοντά στη φυσική σας, έτσι ώστε καθώς "κατεβαίνουν" οι ρίζες, να γίνεται σωστό blending με τα μήκη για μια ομαλή και απόλυτη κομψή μετάβαση στα γκρίζα.

Διαβάστε Επίσης