Η Michelle Pfeiffer άφησε τα μαλλιά της γκρίζα και δείχνει πιο κομψή από ποτέ

Ο ευφύης τρόπος με τον οποίο ενσωμάτωσε τα φυσικά γκρίζα μαλλιά της στο hair look της.

Το γκριζάρισμα των μαλλιών αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της απόλυτα φυσιολογικής διαδικασίας γήρανσης και είναι κάτι το οποίο κάθε άλλο παρά άγχος θα πρέπει να σας προκαλεί. Αυτό μέχρι πρότινος δεν ήταν αυτονόητο ωστόσο. Τα τελευταία χρόνια η αφήγηση σχετικά με τη γήρανση έχει ξεκινήσει να αλλάζει με ολοένα και περισσότερες γυναίκες να "αγκαλιάζουν" τις ρυτίδες, αλλά και τα γκρίζα μαλλιά τους, αποδεικνύοντας πως μπορούν να αποτελούν μέρος μιας κομψής εικόνας. Ανάμεσα στις celebrities που "προσηλυτίστηκαν" στο λεγόμενο "gray hair movement" είναι και η Michelle Pfeiffer.

Η ηθοποιός λίγο αφότου ξεκίνησε να διανύει την έβδομη δεκαετία της ζωής της αποφάσισε να αφήσει φυσικές τις γκρίζες ρίζες των μαλλιών της, βρίσκοντας μάλιστα έναν ευφυή τρόπο να τις εντάξει ομαλά στο signature ξανθό hair look της. 

Η Michelle Pfeiffer άφησε τα μαλλιά της γκρίζα και δείχνει πιο κομψή από ποτέ

Διαβάστε Επίσης

Ακριβώς όπως έχει κάνει στο παρελθόν η Jane Fonda, η Helen Mirren και η Maryl Streep, η Michelle Pfeiffer υιοθέτησε την τάση του grey-blending, δηλαδή της τεχνικής βαφής, η οποία αντί να καλύπτει πλήρως τα λευκά ή τα γκρίζα μαλλιά, στοχεύει στην ανάδειξή τους.  

O colorist αξιοποιεί διαφορετικές τεχνικές, όπως ανταύγειες διάσπαρτες σε όλο το μήκος των μαλλιών, balayage ή ακόμα και foilyage προκειμένου να εντάξει ομαλά τα πρώτα λευκά στο hair look. Κοινός παρανομαστής σε κάθε περίπτωση είναι οι ξανθές αποχρώσεις, οι οποίες κολακεύουν το φυσικό γκριζάρισμα των μαλλιών. 

Michelle Pfeiffer

Η Michelle Pfeiffer έχει αφήσει τις ρίζες της να "κατέβουν", ενώ έχει χρησιμοποιήσει τα γκρίζα ως ανταύγειες, συνδυάζοντάς τα με διάφορες πολύ κολακευτικές αποχρώσεις του ξανθού. Το αποτέλεσμα είναι μια ανανεωμένη εκδοχή του χαρακτηριστικού dirty blonde hair look της.

Διαβάστε Επίσης