Η Diane Kruger υιοθέτησε το κούρεμα που αναδεικνύει υπέροχα τα σπαστά μαλλιά

Η μοντέρνα μοϊκάνα που ανανέωσε πλήρως το στιλ της.

Πάντα κομψή και με απαράμιλλο στιλ, η Diane Kruger από την αρχή της καριέρας της επέλεγε κλασικά κουρέματα, με το μακρύ, ελαφρώς κυματιστό καρέ να είναι το σήμα κατατεθέν της. Πριν από μερικές μέρες ωστόσο αποφάσισε να κάνει τη διαφορά υιοθετώντας ένα πιο τολμηρό κούρεμα, το οποίο αναδεικνύει όμως υπέροχα τη φυσική υφή των μαλλιών της. 

Διαβάστε Επίσης

O hairstylist Yoann Fernandez που επιμελήθηκε το νέο κούρεμά της, έκοψε τα μαλλιά της σε ένα mullet, δηλαδή μία σύγχρονη μοϊκάνα με πολλά κι έντονα layers. Τα μαλλιά της πλέον φτάνουν μέχρι το ύψος των κοκάλων του στέρνου, ενώ το κούρεμά της διανθίστηκε με μακριά curtain bangs, που χαρίζουν έξτρα πόντους coolness στην εμφάνισή της. 

Το εν λόγω κούρεμα εκτός από μοντέρνο και in fashion, είναι επίσης εξαιρετικά βολικό, καθώς λόγω του φιλαρίσματος, αλλά και του επιμελώς ατημέλητου στιλ του, αναδεικνύει την σπαστή υφή, επιτρέποντάς της έτσι να αφήνει τα μαλλιά της φυσικά. Μάλιστα η ίδια σε ανάρτησή της στο Instagram παραδέχτηκε πως οι μπούκλες της έχουν τονιστεί τόσο πολύ με το νέο της κούρεμα, που μοιάζει σαν να έχει κάνει περμανάντ.

Διαβάστε Επίσης