Αυτά είναι τα κουρέματα που θα ζητούν όλες οι fashionistas το φθινόπωρο

Οι τάσεις που θα εμπνεύσουν την επόμενη αλλαγή στα μαλλιά σας.

Το έξτρα μακρύ μήκος και η ξηρότητα στις άκρες μετά τις διακοπές καλούν για ανανέωση των μαλλιών και δεν υπάρχει καλύτερη εποχή να ξεκινήσετε την έρευνα για τη μελλοντική, νέα κουπ σας από τώρα. Αντί για "βαριά" cuts, το φετινό φθινόπωρο φέρνει νέα ζωή στα κλασικά αγαπημένα φιλαριστά κουρέματα και δανείζεται voluminous τεχνικές από τη δεκαετία του 1990 χαρίζοντας όγκο και κίνηση στα μαλλιά. Τα layers, τα wispy bangs και το κοντό μήκος είναι μόνο μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά που έχουν τα ωραιότερα γυναικεία κουρέματα του 2023. Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τις κορυφαίες τάσεις της επόμενης σεζόν βρίσκονται παρακάτω:

Γυναικεία κουρέματα 2023 | Οι μεγαλύτερες τάσεις του φθινοπώρου

Shaggy Lob

Διαβάστε Επίσης

Το μακρύ καρέ, γνωστό και ως lob, έχει παραμείνει κορυφαίο κούρεμα χάρη στην ευκολία και την ευελιξία του. Ενώ κάθε σεζόν, "εμφανίζεται" μια διαφορετική παραλλαγή του, αυτό το φθινόπωρο θα κυριαρχήσουν οι shaggy εκδοχές του, που έγιναν δημοφιλείς την άνοιξη και το καλοκαίρι. Ανάμεσα στο τολμηρό mullet, το edgy σγουρό shag και το viral wolf cut, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε το στιλ εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στον τύπο των μαλλιών σας.

‘90s Supermodel Layers

Τα κουρέματα, τόσο κοντά, όσο και μακριά, που χαρακτηρίζονται από έντονο όγκο στις ρίζες και layers με έμπνευση τα supermodels των '90s θα είναι μεταξύ των πιο δημοφιλών στιλ.

Director's Tip: Για ακόμα περισσότερο όγκο, χτενίστε τα μαλλιά σας σε ένα "αφράτο" blowout χρησιμοποιώντας το σεσουάρ και μια φαρδιά, στρογγυλή βούρτσα. 

Slob

Το "slob" είναι ο συνδυασμός των λέξεων "sleek" και "bob". Πρόκειται για ένα πολύ κομψό κοντό καρέ, το οποίο φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού και είναι απόλυτα αυστηρό. Ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου, ενώ περισσότερο ευεργετεί τα πιο στρογγυλά. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι είναι πολύ κολακευτικό και για τις γυναίκες με λεπτά μαλλιά. Μερικές από τις celebrities που το έχουν υιοθετήσει είναι οι Hailey Bieber, Ολυμπία Γλίξμπουργκ, Elsa Hosk και Kim Kardashian.

Director's Tip: Για να κάνετε το slob να δείχνει σύγχρονο, μετά το λούσιμο στεγνώστε τα μαλλιά σας και χρησιμοποιήστε μία πρέσα ισιώματος για να πετύχετε ένα απόλυτα λείο αποτέλεσμα.

Curve Cut

Το curve cut είναι η σύγχρονη εκδοχή του "The Rachel", δηλαδή του κουρέματος αλά Jennifer Aniston, που μεσουρανούσε τη δεκαετία του 1990. Πρόκειται για ένα φιλαριστό κούρεμα, το οποίο συνήθως φτάνει μέχρι το ύψος των κοκάλων του στέρνου. Χαρακτηρίζεται από μακριά layers, τα οποία ξεκινούν από το ύψος των ζυγωματικών, "αγκαλιάζοντας" το πηγούνι και τα κόκαλα του στέρνου. Τα απαλά layers δίνουν σχήμα στα μαλλιά, ενώ παράλληλα πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπο χωρίς όμως να δείχνουν επιτηδευμένα, όπως εκείνα των mullet και wolf cut.

Birkin Bangs

Ο συνδυασμός μακριών μαλλιών και wispy αφελειών αναμένεται πως θα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή γυναικεία κουρέματα του φθινοπώρου 2023. Εμπνευσμένο από την Jane Birkin και χωρίς να είναι αυστηρά χτενισμένο, το εν λόγω κούρεμα αποπνέει ανεπιτήδευτη κομψότητα και elegance, ενώ ταιριάζει στα περισσότερα σχήματα προσώπου.

Διαβάστε Επίσης