Ταλαιπωρημένα μαλλιά | Πώς να επανορθώσετε τη φθορά μηνών σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα

Το καινοτόμο spray που θα σας χαρίσει τα πιο λαμπερά και υγιή μαλλιά σε 90''.

Η έκθεση στον έντονο αέρα, τον ήλιο, το αλάτι της θάλασσας και το χλώριο της πισίνας κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, αλλά και το συνεχές heat styling κατά τη διάρκεια του χειμώνα και η έκθεση στη ρύπανση της πόλης έχουν ως αποτέλεσμα τα μαλλιά να δείχνουν διαρκώς θαμπά, ξηρά και γενικά ταλαιπωρημένα. Για να ανακτήσετε τη χαμένη αυτοπεποίθησή σας δεν είναι απαραίτητο να υιοθετήσετε κάποιο δραστικό κούρεμα. Αρκεί απλά να αφιερώσετε 90'' στην περιποίηση και τη φροντίδα των μαλλιών σας.

Ταλαιπωρημένα μαλλιά | Πώς να επανορθώσετε τη φθορά μηνών σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα

Μέχρι τώρα, οι συνθέσεις για την επανόρθωση των δεσμών εστίαζαν πρωτίστως
στην εσωτερική επανόρθωση – στον ινώδη κορμό. Το Ultimate Repair Miracle Hair Rescue της Wella Professionals είναι μία ολιστική λύση η οποία
αναδημιουργεί τους δεσμούς εσωτερικά και αναπληρώνει την τρίχα
εξωτερικά  χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία που συνδυάζει
το Alpha Hydroxy Acid και το Ωμέγα-9.

Wella Professional

Πρόκειται για ένα πραγματικά καινοτόμο, ανάλαφρο σπρέι, το οποίο δεν ξεβγάζεται και προσφέρει εντατική επανόρθωση εσωτερικά και εξωτερικά σε 90 μόλις δευτερόλεπτα, αφήνοντας τα μαλλιά απόλυτα λεία, λαμπερά και δυνατά.

Η ιστορία πίσω από την επιστήμη

Wella Professional

Η αρχική έμπνευση προήλθε από την επιδερμίδα, η οποία έχει την ικανότητα να αυτό-αναπλάθεται μετά τη φθορά με δύο τρόπους: αναδημιουργία νέων κυττάρων εσωτερικά και αποκατάσταση του φράγματος προστασίας εξωτερικά. Καθώς τα μαλλιά δεν μπορούν να αυτό-αναπλαστούν, όπως η επιδερμίδα, το εγχείρημα των επιστημόνων της Wella Professionals να αντιγράψουν τη δύναμη επανόρθωσης της επιδερμίδας, αλλά για τα μαλλιά, ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο. Τελικά το κατόρθωσαν με το Ultimate Repair Miracle Hair Rescue συνδυάζοντας δύο αγαπημένα skincare συστατικά, το Alpha-Hydroxy Acid (ΑΗΑ) και το Ωμέγα-9, σε ένα πανίσχυρο προϊόν που επανορθώνει όλους τους τύπους και τις υφές μαλλιών εσωτερικά και εξωτερικά.

Ολοκληρωμένη περιποίηση

Wella Professional

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, συνδυάστε το Ultimate Repair Miracle Hair Rescue με τα υπόλοιπα τρία προϊόντα της επανορθωτικής σειράς, τo Ultimate Repair Shampoo, το Ultimate Repair Conditioner καθώς και το Ultimate Repair Protective Leave-In serum. Η σειρά είναι vegan και cruelty-free κι απευθύνεται σε όλους τους τύπους και τις υφές μαλλιών (ακόμα και τα πιο σγουρά και τα βαμμένα) κι αποτελεί την καλύτερη λύση για μαλλιά με έντονη χημική, μηχανική, θερμική και περιβαλλοντική φθορά. Όλα τα προϊόντα που την απαρτίζουν διαθέτουν πολυτελείς συνθέσεις και φυσικά ένα διακριτικό, αποκλειστικό άρωμα που αναβαθμίζει την καθημερινή περιποίηση σε μία εμπειρία σπα.