Always Chic | 5 "αντιγηραντικά" χρώματα μαλλιών που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα

Οι διαχρονικές επιλογές που θα κάνουν την εμφάνισή σας πιο κομψή και ταυτόχρονα πιο νεανική μετά τα 50.

H λάθος απόχρωση στα μαλλιά μπορεί πολύ εύκολα να προσθέσει χρόνια στην εμφάνιση μιας γυναίκας κάνοντας το πρόσωπό της να δείχνει πιο θαμπό και κουρασμένο. Ειδικά μετά τα 50, επιλέγοντας το σωστό χρώμα μπορείτε άμεσα να ανανεώσετε την εμφάνισή σας, μένοντας μακριά από face lifts και botox. Ενώ η λίστα με τα πιο κολακευτικά χρώματα μαλλιών για 50άρες θα μπορούσε να είναι πραγματικά πολύ μεγάλη, περιλαμβάνοντας όλες τις κορυφαίες τάσεις του σήμερα, αυτή τη φορά επιλέξαμε να εστιάσουμε στα πιο διαχρονικά εξ αυτών, που "αντέχουν" στο τεστ του χρόνου, χαρίζοντας πόντους κομψότητας σε κάθε εμφάνιση κι αφαιρώντας από αυτή χρόνια: 

Κολακευτικά και διαχρονικά | 5 κορυφαία χρώματα μαλλιών για 50άρες

Golden Blonde

Golden Blonde

Αν είστε λάτρης του ξανθού, αποφύγετε τις ψυχρές αποχρώσεις, όπως το σαντρέ και προτιμήστε πιο ουδέτερες και ζεστές αποχρώσεις, όπως το ξανθό της άμμου και του χρυσού, που θα «ζεστάνουν» και ταυτόχρονα θα φωτίσουν το πρόσωπό σας.

Natural Brown

Natural Brown

Οι extreme αλλαγές στα μαλλιά μπορεί να σας προδώσουν όταν "κατέβουν" έστω και λίγο οι ρίζες. Αν θέλετε να αποφύγετέ τις συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο, αποφύγετε τις εντονες αντιθέσεις και προτιμήστε μια απόχρωση κοντά στο φυσικό σας, παίζοντας με λίγο πιο ανοιχτές, ζεστές ανταύγειες στο στεφάνι του κεφαλιού.

 

Caramel Highlights

Caramel Highlights

Οι ανταύγειες στο χρώμα της καραμέλας αποτελούν μία από τις πιο διαχρονικές επιλογές για τις καστανές, που θέλουν «ανοίξουν» ελαφρώς το χρώμα των μαλλιών τους, χωρίς όμως να κάνουν κάποια πολύ μεγάλη αλλαγή. Τρία είναι τα μεγάλα τους πλεονεκτήματα: φωτίζουν το πρόσωπο, "γλυκαίνουν" τα χαρακτηριστικά του και -ίσως το κυριότερο- είναι εξαιρετικά low maintenance.

 

Warm Tones

Warm Tones

Οι πολύ σκούρες, οι πολύ έντονες, αλλά και οι πολύ ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις τείνουν να "σκληραίνουν" τα χαρακτηριστικά του προσώπου τονίζοντας τις ατέλειες και τις ρυτίδες, ενώ παράλληλα μπορούν να κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει θαμπή και κουρασμένη. Προτιμήστε λοιπόν ζεστές αποχρώσεις, όπως το μελί ή το σοκολατί, που φωτίζουν την επιδερμίδα, "καμουφλάροντας" τα σημάδια γήρανσης.

 

Ginger

Ginger

Οι ginger, χάλκινες, αλλά και κόκκινες αποχρώσεις είναι μεταξύ των πιο "αντιγηραντικών", καθώς φωτίζουν το πρόσωπο και "γλυκαίνουν" τα χαρακτηριστικά του, δημιουργώντας παράλληλα το απόλυτο beauty statement.