Αραίωση μαλλιών | Οι πιο αποτελεσματικές θεραπείες για την αντιμετώπισή της στο σπίτι

Για πιο πλούσια και voluminous μαλλιά και μια πιο ανεβασμένη διάθεση κι αυτοπεποίθηση.

Σε αντίθεση με την τριχόπτωση, η οποία συνήθως λαμβάνει χώρα για σύντομο χρονικό διάστημα, η γυναικεία αραίωση μαλλιών γίνεται αισθητή σταδιακά και χαρακτηρίζεται από λέπτυνση των ινών της τρίχας, μείωση της πυκνότητας των μαλλιών και απώλεια του όγκου τους. Απασχολεί κατά κύριο λόγο τις γυναίκες άνω των 50 κι αυτό γιατί σαν βασικά αίτιά της έχει τη γήρανση των μαλλιών και την εμμηνόπαυση, που οδηγεί και σε πιο αδύναμα τριχοθυλάκια. Αν η λιγότερο πλούσια αλογοουρά σας σάς στερεί την αυτοπεποίθηση, δοκιμάστε μία από τις παρακάτω θεραπείες που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τη γυναικεία αραίωση μαλλιών:

Director's Choice | Οι καλύτερες θεραπείες για τη γυναικεία αραίωση μαλλιών

Phytocyane, Phyto (στα φαρμακεία)

Phytocyane, Phyto (στα φαρμακεία)

Η θεραπεία Phytocyane στοχεύει στη γυναικεία προοδευτική τριχόπτωση και την τόνωση της ανάπτυξης μαλλιών έτσι ώστε να δείχνουν δυνατά πιο πλούσια και με καλύτερη ποιότητα.

System 5 Chemically Treated Hair Light Thinning, NIOXIN

System 5 Chemically Treated Hair Light Thinning, NIOXIN

Το σύστημα 3ων σταδίων της NIOXIN για μαλλιά με χημική επεξεργασία κι ελαφριά αραίωση λειαίνει κι ενισχύει την τρίχα, ενώ παράλληλα αναζωογονεί το δέρμα της κεφαλής και εξισορροπεί τα επίπεδα υγρασίας.

Cerafill Stemoxydine 5%, Redken

Cerafill Stemoxydine 5%, Redken

Αυτός ο ορός κατά της αραίωσης των μαλλιών βελτιώνει την πυκνότητα τους και ταυτόχρονα τα τονώνει και τα αναζωογονεί, παρέχοντας ορατά αποτελέσματα μετά από περίπου 3 μήνες. 

Hair Force Lotion, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Hair Force Lotion, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Αυτή η λοσιόν αντιμετωπίζει την τριχόπτωση οποιασδήποτε αιτίας, την αραίωση, την εποχική αντιδραστική τριχόπτωση και τα αδύναμα μαλλιά. Προσφέρει ενδυνάμωση των θυλάκων, ενίσχυση τριχοφυΐας και οξυγόνωση των κυττάρων.

Cure Densifique, Kérastase

Cure Densifique, Kérastase

Αυτές οι αμπούλες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη γυναικεία αραίωση μαλλιών κι έτσι αυξάνουν την πυκνότητα και τον όγκο τους, τονώνουν τη δραστηριότητα των θυλάκων της τρίχας ώστε τα μαλλιά να δείχνουν πιο πλούσια και υγιή.

Serie Expert Serioxyl Advanced Denser, L'Oréal Professionnel

Serie Expert Serioxyl Advanced Denser, L'Oréal Professionnel

Ο ορός διπλής δράσης Serioxyl Advanced Denser έχει σχεδιαστεί για την καταπολέμηση της αραίωσης. Εμπλουτισμένος με 5% Στεμοξυδίνη και Ρεσβερατόλη διατηρεί τη σωστή λειτουργία των βλαστοκυττάρων και τη βελτιστοποίηση του κύκλου της τρίχας, αυξάνοντας την πυκνότητα στα μαλλιά.