Η Jennifer Aniston υιοθέτησε το διαχρονικό κούρεμα που κολακεύει όλες τις γυναίκες

Η ανανεωμένη εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών 2024.

Οι εμφανίσεις της Jennifer Aniston στο κόκκινο χαλί πάντα προκαλούν εντύπωση και εκείνη για την 81η διοργάνωση των βραβείων Χρυσές Σφαίρες δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Διαβάστε Επίσης

Η ηθοποιός περπάτησε το red carpet φορώντας μία μακριά μαύρη strapless τουαλέτα κι έχοντας φανερά ανανεωμένη εμφάνιση. Όπως έγινε σαφές, η Jennifer Aniston απαρνήθηκε τα μακριά μαλλιά της για να υιοθετήσει ένα πιο κοντό cut που της ταιριάζει πολύ. 

Jennifer Aniston

Πιο συγκεκριμένα, υιοθέτησε ένα μακρύ καρέ, το λεγόμενο clavicut, το οποίο φτάνει μέχρι τα κόκαλα του στέρνου, απ' όπου και παίρνει το όνομά του (clavicle bone). Ένας από τους λόγους που το εν λόγω κούρεμα είναι εξαιρετικά δημοφιλές εδώ και χρόνια είναι πως είναι εξαιρετικά κολακευτικό για όλες τις υφές μαλλιών, αλλά και όλα τα σχήματα προσώπου. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως όπως συμβαίνει άλλωστε με όλα τα μεσαίου μήκους κουρέματα, κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πιο πλούσια και υγιή.

Η Jennifer Aniston το συνδύασε με έντονα layers γύρω από το πρόσωπο και choppy ends, γεγονός που το έκανε να μοιάζει αρκετά με το "The Rachel", δηλαδή το iconic hairstyle της τη δεκαετία του 1990 ως Rachel Green στη σειρά "Friends".

Jennifer Aniston

Πίσω από το ανανεωμένο της hair look κρύβεται για μία ακόμα φορά ο αγαπημένος της hairstylist, Chris McMillian, ο οποίος φαίνεται πως πως πρόσθεσε μερικές έξτρα "χρυσές" ανταύγειες στα μαλλιά της, φωτίζοντας έτσι το πρόσωπό της και κάνοντα την κουπ της να δείχνει πιο λαμπερή. 

Διαβάστε Επίσης