Katie Holmes | Η νέα αλλαγή στα μαλλιά της ανήκει στις επόμενες μεγάλες τάσεις

Το κούρεμα που κολακεύει εξαιρετικά τις γυναίκες άνω των 45.

Με ανανεωμένη εμφάνιση υποδέχτηκε τη νέα χρονιά η Katie Holmes, υιοθετώντας μία από τις επόμενες μεγάλες τάσεις και χαρίζοντας έμπνευση σε όλες τις γυναίκες άνω των 45. 

Katie Holmes | Η νέα αλλαγή στα μαλλιά της ανήκει στις επόμενες μεγάλες τάσεις

Διαβάστε Επίσης

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης φορώντας wide leg jeans, ένα μαύρο πλεκτό ζιβάγκο, γκρι παλτό και κόκκινη cross-body bag κι έχοντας υιοθετήσει ένα ολοκαίνουριο hair look. 

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται πως έχει αφήσει τα μαλλιά της να μακρύνουν αρκετά, καθώς πλέον φτάνουν κάτω από το στήθος, ενώ απαρνήθηκε την αγαπημένη της χωρίστρα στη μέση για να υιοθετήσει την επόμενη μεγάλη τάση, την πλαϊνή φράντζα.

Katie Holmes

Με αυτόν τον τρόπο εκτός απ' το ότι έδωσε στιλ στα μαλλιά της, κατάφερε επίσης να καμουφλάρει τα σημάδια γήρανσης στο μέτωπο. Πολλές είναι οι celebrities του Hollywood που αποφάσισαν μέσα στους τελευταίους μήνες να "εκμεταλλευτούν" τις αντιγηραντικές ιδιότητες της τάσης, διανθίζοντας την κουπ τους με φράντζα, ανάμεσά τους οι Julia Roberts και η Penelope Cruz.

Harper's Bazaar Tip: Αν θέλετε να αυξήσετε κι εσείς το μήκος των μαλλιά σας και μάλιστα άμεσα δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τα extensions της Great Lengths από 100% φυσική τρίχα. Ακολουθούν τη ροή της φυσικής τρίχας καθώς μεγαλώνουν, έχουν ανθεκτικότητα και προσφέρουν ασφάλεια κι έτσι το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό, έτσι ώστε να μην αντιλαμβάνεται κάποιος τρίτος ότι έχουν τοποθετηθεί extensions.

Διαβάστε Επίσης