Τα 3 tips για πιο υγιή και λαμπερά μαλλιά στα οποία ορκίζονται τα it girls

Τα προϊόντα περιποίησης που προτείνουν και τα χτενίσματα χωρίς θερμότητα που λατρεύουν.

Το TikTok αποτελεί μία ανεξάντλητη πηγή πληροφοριών, συμβουλών και tips για κάθε τομέα της ζωής, από τη μαγειρική μέχρι το στιλ και την ομορφιά. Όσον αφορά τα μαλλιά, τα it girls δεν σταματούν να δοκιμάζουν νέα προϊόντα, να παρουσιάζουν τα καλύτερα, αλλά και να ανακαλύπτουν νέους τρόπους να διατηρούν τα μαλλιά τους λεία, μακριά και υγιή. Ιδού οι 3 top συμβουλές τους για πιο δυνατά μαλλιά:

Χρησιμοποιήστε τα σωστά προϊόντα περιποίησης

Δεν είναι όλα τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών ίδια. Κι όπως λένε διαρκώς τα beauty girls του TikTok, μια καλή haircare ρουτίνα αποτελεί το Α και το Ω για πιο υγιή και λαμπερά μαλλιά.

Η νέα beauty εμμονή τους αυτήν την περίοδο είναι η σειρά Acidic Bonding Concentrate της Redken για εντατική επανόρθωση, πλούσια ενυδάτωση, προστασία χρώματος κι εύκολο ξεμπέρδεμα.

Πρόκειται για ένα σύστημα περιποίησης που ξεκινάει με το πρωτόκολλο της σειράς στο κομμωτήριο και συνεχίζει στο σπίτι με το pre-treatment, το shampoo, το conditioner, τη μάσκα και το leave in της σειράς. Είναι ιδανικό για κάθε τύπο μαλλιών και ανάγκη ενώ ενδυναμώνει την τρίχα και αυξάνει την ανθεκτικότητα των ταλαιπωρημένων μαλλιών, προσφέροντας τους πλούσια ενυδάτωση, μοναδική απαλότητα και ασυναγώνιστη λάμψη.

Εμπλουτισμένα με Κιτρικό Οξύ και Α-H-A, το σαμπουάν και το conditioner της σειράς Acidic Bonding Concentrate ενισχύουν τους εξασθενημένους δεσμούς της τρίχας προσφέροντας άμεση ενδυνάμωση και ανθεκτικότητα μετά τις υπηρεσίες ξανοίγματος ή μετά τις υπηρεσίες βαφής. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο missbloom.gr