Τα πιο μοντέρνα κουρέματα που μπορείτε να υιοθετήσετε σήμερα

Τα in fashion κουρέματα που θα ανανεώσουν πλήρως την εμφάνισή σας.

Διαχρονικά κομψά και καθολικώς κολακευτικά, το κλασικό καρέ, αλλά και το lob αποτελούν δύο πάντα "αξιόπιστες" επιλογές κουρέματος. Αν θέλετε ωστόσο να κάνετε μια δραστική αλλαγή στην εμφάνισή σας δοκιμάζοντας ένα νέο στιλ που θα σε κάθε βήμα σας θα κάνει ξεκάθαρο πόσο καλά ενημερωμένη είστε σχετικά με όλες τις νέες τάσεις, τότε δεν έχετε παρά να υιοθετήσετε ένα από τα παρακάτω μοντέρνα γυναικεία κουρέματα. Stylish, chic και ταυτόχρονα fashionable, τα επτά cuts που ακολουθούν είναι μεταξύ των μεγαλύτερων trends του σήμερα, που ταιριάζουν σε κάθε ηλικία και στιλ:

Τα πιο μοντέρνα γυναικεία κουρέματα σήμερα

Side Bangs

Side Bangs

Η πλαϊνή φράντζα έχει επανέλθει δυναμικά στη μόδα. Eκτός από το ότι δίνει στιλ και όγκο στα μαλλιά, ενώ αποτελεί το τέλειο ζευγάρι με το δημοφιλές blowout χτένισμα.

Shag

Shag

Το κλασικό shag, το οποίο μας πρωτοσυστήθηκε στα 80’s για πρώτη φορά από τον κομμωτή McGregor, έχει επανέλθει δυναμικά στη μόδα. Πρόκειται για ένα μακρύ καρέ που φτάνει στο ύψος του πηγουνιού ή των ώμων με έντονο φιλάρισμα, το οποίο αδιαμφισβήτητα χαρίζει έναν cool αέρα. Τα φιλαρίσματα είναι συχνά αραιωμένα στην κορυφή και στο περίγραμμα και πιο έντονα γύρω από την "κορώνα", ενώ συχνά συνδυάζεται με αφέλειες.

Front Layers

Front Layers

Αν αγαπάτε τα πιο μακριά μαλλιά, διανθίστε το κούρεμά σας με layers, τα οποία να επικεντρώνονται στο μπροστινό μέρος του προσώπου, πλαισιώνοντάς το όμορφα και χαρίζοντας σχήμα, κίνηση και όγκο στην κουπ σας.

Bixie

Bixie

Το τέλειο κράμα μεταξύ bob και pixie cut, το λεγόμενο bixie, αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσάς που δεν αγαπάτε το μακρύ μήκος, αλλά θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Κοντό στον αυχένα και έντονα φιλαριστό στο μπροστινό μέρος, αποπνέει ένα ανεπιτήδευτο sexiness α λα Meg Ryan circa 1990.

Wispy Bangs

Wispy Bangs

Τα wispy bangs, δηλαδή οι ανάλαφρες αφέλειες τόσο σε μακριά, όσο και σε πιο κοντά μαλλιά χαρίζουν μια κοριτσίστικη διάθεση σε κάθε κούρεμα, ενώ παράλληλα καμουφλάρουν τα σημάδια γήρανσης στο μέτωπο.

Chob

Chob

Η μοντέρνα εκδοχή του καρέ είναι εκείνη που φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού. Το λεγόμενο chob μπορεί να είναι αυστηρό ή layered, με χωρίστρα στη μέση, φράντζα ή ακόμα και αφέλειες, αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από messy υφή.

Curtain Bangs

Curtain Bangs

Τα curtain bangs, δηλαδή οι αφέλειες που ανοίγουν στη μέση, μπορούν αυτομάτως να κάνουν το κούρεμά σας να δείχνει πιο μοντέρνο, καμουφλάροντας παράλληλα περίτεχνα "το πόδι της χήνας".