Το hot tool που θα μειώσει το χρόνο προετοιμασίας σας στο μισό

Ανακαλύψτε το νέο επαναστατικό ισιωτικό μαλλιών Airstrait™ της Dyson.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά το επαναστατικό Airwrap, η Dyson προσθέτει στην γκάμα των προϊόντων της μία νέα καινοτόμα συσκευή, η οποία υπόσχεται να μειώσει σημαντικά το χρόνο προετοιμασίας σας το πρωί. 

Ο λόγος για το ισιωτικό μαλλιών Airstrait™, το οποίο παρουσίασε με ενθουσιασμό ο ίδιος ο ιδρυτής της εταιρείας, James Dyson, στο Παρίσι πριν λίγες μέρες. Πρόκειται για έναν νέο τρόπο για το ίσιωμα των βρεγμένων μαλλιών χωρίς θερμαινόμενες πλάκες και χωρίς φθορά στην τρίχα, μέσα από τη μελετημένη χρήση ισχυρής ροής αέρα που στεγνώνει και ισιώνει ταυτόχρονα και σε ελάχιστο χρόνο. 

Το hot tool που θα μειώσει το χρόνο προετοιμασίας σας στο μισό

Πρόκειται για ένα προϊόν κορυφαίας τεχνογνωσίας με ασυναγώνιστα πλεονεκτήματα που στεγνώνει και ισιώνει ταυτόχρονα, με ένα μόνο πέρασμα μέσα από την πρέσα, κάτι που συνεπάγεται εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας, αλλά και ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα.

Dyson

Το μυστικό του Dyson Airstrait κρύβεται στο πανίσχυρο Μοτέρ Dyson Hyperdymium™, το οποίο δημιουργεί τη ροή αέρα υψηλής ταχύτητας και υψηλής πίεσης που απαιτείται για να στεγνώσει και να ισιώσει τα μαλλιά ταυτόχρονα. Η θερμοκρασία της ροής του αέρα μετράται έως και 30 φορές το δευτερόλεπτο, διασφαλίζοντας ότι δεν υπερβαίνει την απαιτούμενη θερμοκρασία, αποτρέποντας τη φθορά από την υπερβολική θερμότητα και προστατεύοντας τη φυσική λάμψη των μαλλιών. 

Ο αέρας υψηλής πίεσης προβάλλεται ομοιόμορφα σε όλη το μήκος των μαλλιών κατά τη διάρκεια του styling που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί υπερβολική θερμότητα. Τα μαλλιά έτσι στεγνώνουν και φορμάρονται ταυτόχρονα με λιγότερη θερμότητα και με λιγότερη φθορά.