Το νέο κούρεμα της Hailey Bieber είναι η επιτομή της κομψότητας

Το καρέ που θα βλέπετε παντού τους επόμενους μήνες.

Αν και η δημοτικότητά της εκτοξεύτηκε όταν έκοψε τα μαλλιά της κοντά, η Hailey Bieber πριν μερικούς μήνες αποφάσισε να τα μακρύνει ξανά υιοθετώντας ένα κυματιστό μεσαίου μήκους κούρεμα. 

Διαβάστε Επίσης

Ανεβάζοντας τώρα μια νέα φωτογραφία στο προφίλ της αποκάλυψε πως επέστρεψε στο κοντό μήκος, αυτή τη φορά υιοθετώντας μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς

Ο λόγος για το λεγόμενο Old Money Bob, ένα εξαιρετικά κομψό καρέ, το μήκος του οποίου φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού. Τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι το άψογο φινίρισμα, το έντονο φιλάρισμα, η κίνηση και η glossy όψη. Μπορεί να συνδυαστεί με χωρίστρα στη μέση, αλλά αν θέλετε να δείχνει πραγματικά εντυπωσιακό και voluminous τότε θα πρέπει να το συνδυάσετε οπωσδήποτε με φράντζα.Όσον αφορά στο styling, μία είναι η λέξη κλειδί: όγκος - ο οποίος επιτυγχάνεται συνήθως με τη χρήση hair rollers.

Πρόκειται για ένα κούρεμα που αποπνέει πολυτέλεια, κομψότητα και class και είναι σίγουρα ένα στιλ που αξίζει να δοκιμάσετε κι εσείς αν αγαπάτε τα πιο κοντά cuts ή αν αναζητάτε ένα low-maintenance κούρεμα για τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου.

Διαβάστε Επίσης