Η θρεπτική μάσκα που λειαίνει και ταυτόχρονα επανορθώνει τα μαλλιά

Η must-have προσθήκη στη ρουτίνα των ταλαιπωρημένων μαλλιών.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με τα hot tools, όπως οι πρέσες ισιώματος και τα ψαλίδια για μπούκλες, να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής hairstyling ρουτίνας των περισσότερων γυναικών, η σωστή περιποίησή τους είναι πραγματικά εξαιρετικά σημαντική. 

Η Wella Professionals "άκουσε" την ανάγκη των γυναικών για επανορθώτικά προϊόντα που όμως δρουν άμεσα, κι έτσι λάνσαρε την ULTIMATE REPAIR, μία επαναστατική σειρά προϊόντων που χαρίζει μία πρωτόγνωρη όψη μαλλιών, σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Η θρεπτική μάσκα που λειαίνει και ταυτόχρονα επανορθώνει τα μαλλιά

Η τελευταία προσθήκη στο τελετουργικό είναι η ULTIMATE REPAIR MASK, η οποία χρησιμοποιεί τεχνολογία προσαρμογής, παρέχοντας στα μαλλιά σας εξατομικευμένη επανόρθωση. Πιο συγκεκριμένα, η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με AHA, το οποίο αναδημιουργεί τους δεσμούς υδρογόνου στον ινώδη κορμό, για δυνατά μαλλιά από τον πυρήνα, αλλά και Ω9, το οποίο επικαλύπτει την επιφάνεια
και αναπληρώνει το κεράτινο περίβλημα αναδημιουργώντας ένα φράγμα προστασίας.

Το αποτέλεσμα είναι επανόρθωση εξωτερική, αλλά και εσωτερικά, 6 φορές πιο εύκολο ξεμπέρδεμα, πιο λείο look χωρίς εργαλεία θερμότητας και άμεση μείωση του φριζαρίσματος.