Η Julia Roberts υιοθέτησε το κούρεμα που επιστρέφει δυναμικά στη μόδα

Η δραματική αλλαγή στην εμφάνισή της.

Από το ντεμπούτο της στην ταινία Mystic Pizza τη δεκαετία του 1980 μέχρι σήμερα, η Julia Roberts είναι γνωστή για τρία πράγματα: το υποκριτικό της ταλέντο, το μεγάλο, λαμπερό χαμόγελό της και τις εντυπωσιακές δημόσιες εμφανίσεις της. 

Διαβάστε Επίσης

Μία show stopping εμφάνιση έκανε και μέσα στο Σαββατοκύριακο στο fund-raising gala που διοργάνωσε ο Joe Biden στο Λος Άντζελες με διάσημους προσκεκλημένους, μεταξύ άλλων τον Barack Obama και τον George Clooney.

Η 58χρονη ηθοποιός, η οποία μέσα στους τελευταίους μήνες έχει πειραματιστεί πολλές φορές με το look της, υιοθετώντας τόσο πολύ μακριά μαλλιά, όσο αφέλειες και πλαϊνή φράντζα, αυτή τη φορά έκανε μια δραματική αλλαγή στην εμφάνισή της. Πιο συγκεκριμένα, εμφανίστηκε στο gala με ξανθά μαλλιά, ενώ είχε υιοθετήσει και το κούρεμα, που επιστρέφει δυναμικά στη μόδα

Ο λόγος για το clavicut lob, δηλαδή το μακρύ καρέ, που φτάνει μέχρι το ύψος των κόκαλων του στέρνου. Η ανανεωμένη κουπ της χαρακτηρίζεται τώρα από φιλάρισμα, που χαρίζει όγκο και κίνηση στα μαλλιά της, αλλά και χωρίστρα στη μέση, ένα στιλ που η ίδια αγαπά πολύ, αλλά είχε καιρό να υιοθετήσει.

Διαβάστε Επίσης