Το δημοφιλές χτένισμα των '60s που επιστρέφει στη μόδα

Το '60s χτένισμα που λάτρευε η Jackie Kennedy και οι σύγχρονοι celebrities που το έχουν επαναφέρει στο προσκήνιο.

Οι περισσότερες τάσεις φεύγουν από τη μόδα, απλά για να επανέλθουν δυναμικά λίγες δεκαετίες αργότερα. Αυτό ακριβώς συνέβη και με το παρακάτω δημοφιλές '60s χτένισμα, το οποίο έκανε ένα απρόσμενο comeback αυτήν τη σεζόν στην πιο σύγχρονη εκδοχή του. 

Το δημοφιλές χτένισμα των '60s που επιστρέφει στη μόδα

Λίγη ιστορία

To λεγόμενο flip hairstyle ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές τη δεκαετία του 1960 με την υπέροκομψη Jackie Kennedy να είναι μία από τις πρώτες που το υιοθέτησαν, ενώ στη συνέχεια όλες οι γυναίκες της εποχής ακολούθησαν το παράδειγμά της. Βασικά χαρακτηριστικά του είναι ο έντονος όγκος, οι γυρισμένες προς τα έξω άκρες και η κοντή φράντζα. 

Η σύγχρονη εκδοχή του

Το συγκεκριμένο χτένισμα στη σύγχρονη εκδοχή του έχει λιγότερο όγκο και κίνηση. Οι stars του Hollywood σήμερα πειραματίζονται αρκετά με αυτό, ξεφεύγοντας από το κλασικό καρέ της δεκαετίας του 1960 και επιλέγοντας αλογοουρές και half-up-half-down χτενίσματα με γυρισμένες άκρες, ενσωματώνοντας έτσι παράλληλα την τάση των '90s.

Για να κάνετε το εν λόγω κλασικό χτένισμα μοντέρνο, βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά είναι υγιή, λαμπερά και λεία με 0 φριζάρισμα. Η έντονη πλαϊνή χωρίστρα δίνει glamorous χαρακτήρα, ενώ ο συνδυασμός του με κοντή φράντζα αποτυπώνει το original look. 

How to

Αφού φτιάξετε το χτένισμα που επιθυμείτε, χρησιμοποιήστε μια στρογγυλή βούρτσα και το πιστολάκι για να γυρίσετε τις άκρες προς τα έξω

Celebrity inspiration

Πολλές είναι οι celebrities του Hollywood που έχουν υιοθετήσει την τάση δίνοντάς της την προσωπική τους πινελιά. 

Sophie Turner

Beauty flip hairstyle Margot Robbie

Kim Kardashian


Brie Larson

Beauty flip hairstyle

Keke Palmer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ