Τα καλύτερα κουρέματα για το χειμώνα 2020

Όσα πρέπει να ξέρετε αν θέλετε να αλλάξετε το hair look σας φέτος το χειμώνα.

Δεν υπάρχει καλύτερη εποχή του χρόνου να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σας και να αποχωριστείτε το μήκος που σας "βαραίνει". Αγκαλιάστε τα μεγαλύτερα hair trends για φέτος και τολμήστε ένα κοντό καρέ ή έντονο φιλάρισμα στα μαλλιά. Ακολουθούν μερικά από τα top κουρέματα για το χειμώνα 2020:

Επιστροφή στα '90s

Επιστροφή στα '90s

Τα μαλλιά μετρίου μήκους, που στο μπροστινό μέρος είναι ελάχιστα πιο μακριά από το πίσω έχουν επιστρέψει στη μόδα. Το αγαπημένο κούρεμα των '90s γίνεται σύγχρονο όταν συνδυάζεται με χωρίστρα στη μέση, λαμπερά μαλλιά και διακοσμητικά hair clips.

Αυστηρό καρέ

Αυστηρό καρέ

Το κοντό καρέ είναι αναμφισβήτητα το hair trend που μεσουρανεί από πέρυσι το χειμώνα, καθώς προσδίδει κομψότητα σε κάθε look και απογειώνει στιλιστικά ακόμα και την πιο casual εμφάνιση. Φέτος το καρέ αναβαθμίζεται και γίνεται πιο αυστηρό από ποτέ για ανεπιτήδευτα κομψές ladylike εμφανίσεις, σαν και αυτή της Jenna Dewan.

Ρετρό αφέλειες

Ρετρό αφέλειες

Εάν θέλετε να αλλαξετε το look σας χωρίς να θυσιάσετε μήκος, τολμήστε να κάνετε αφέλειες. Μπορεί οι αφέλειες της Bella Hadid εδώ να είναι ψεύτικες, αλλά έχουν το τέλειο μήκος και styling. 

Ανανεωμένο pixie

Ανανεωμένο pixie

Η έντονη πλαϊνή χωρίστρα, ο πλούσιος όγκος και οι διακριτικές ανταύγειες δίνουν ένα φρέσκο αέρα στο κλασικό à la garçonne κούρεμα της Ruby Rose.

Μακρύ καρέ

Μακρύ καρέ

Το αγαπημένο μακρύ καρέ δείχνει ακόμα πιο ενημερωμένο όταν συνδυάζεται με αφέλειες αλά Natalie Portman στην ταινία Leon: The Professional. Κερδίστε πόντους στυλ διακοσμώντας τα μαλλιά σας με μια εντυπωσιακή στέκα, όπως κάνει εδώ η Maya Hawke.

Φυσική υφή

Φυσική υφή

Η στάση απέναντι στα φυσικά μαλλιά έχει αλλάξει παγκοσμίως. Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσετε τη φυσική υφή των μαλλιών σας, όπως η Solange. 

Μακριά φιλαριστά μαλλιά

Μακριά φιλαριστά μαλλιά

Το ελαφρύ φιλάρισμα μπορεί να κάνει τα μακριά μαλλιά να δείχνουν πιο ανάλαφρα και κομψά.