Λεία και νεανική επιδερμίδα σε 7 μέρες; Γίνεται.

Ισορροπημένο μικροβίωμα με τη χρήση των κατάλληλων skincare προϊόντων σημαίνει "δυνατό", φωτεινό και υγιές δέρμα.

Γνωρίζετε πως το ανθρώπινο σώμα αποτελείται κατά 50% από ανθρώπινα κύτταρα και κατά 50% από βακτηριακά; Δεν πρόκειται για "κακά μικρόβια" αλλά για ένα οικοσύστημα δισεκατομμυρίων μικροοργανισμών, που αποτελούν το μικροβίωμα, ένα αναπόσπαστο κομμάτι του οργανισμού. Τι είναι όμως το μικροβίωμα ακριβώς και πώς επηρεάζει την υγεία του δέρματος;

Τι είναι το μικροβίωμα;

Το μικροβίωμα της επιδερμίδας είναι ένα ένα ευεργετικό ζωντανό οικοσύστημα μικροοργανισμών, το οποίο είναι μοναδικό για κάθε άτομο. Είναι απαραίτητο για την προστασία και τη διατήρηση της καλής υγείας του δέρματος, καθώς εκπαιδεύει το ανοσοποιητικό σύστημα και προστατεύει το σώμα από την εισβολή περισσότερο παθογόνων και επικίνδυνων οργανισμών

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, το στρες και οι περιβαλλοντικές συνθήκες συχνά διαταράσσουν την ισορροπία του, αποδυναμώνοντας την προστατευτική ιδιότητά του. Μια πολύ δραστική κρέμα σώματος ή ένα σκληρό απολεπιστικό προϊόν είναι αρκετά για να επηρεάσουν το μικροβίωμα και κατά συνέπεια, τον επιδερμικό φραγμό. Οι επιπτώσεις των επιλογών αυτών καθρεφτίζονται κατευθείαν στην επιδερμίδα και μεταφράζονται σε ερυθρότητα, ξηρότητα, ρυτίδες, καφέ κηλίδες, αυξημένη ευαισθησία, θαμπή και κουρασμένη όψη. 

Η επαναφορά της ισορροπίας του μικροβιώματος

Ισορροπημένο μικροβίωμα σημαίνει "δυνατή", φωτεινή και υγιής επιδερμίδα. Για να επανέλθει η ισορροπία του απαιτείται η σωστή φροντίδα της επιδερμίδας με ήπια προϊόντα που σέβονται το μικροβίωμα και έχουν φιλική προς αυτό τεχνολογία. Αγαπημένη επιλογή είναι ο ορός Advanced Génifique της Lancôme, ο οποίος έχοντας στη φαρέτρα του την επιστήμη του μικροβιώματος, επιταχύνει την ανάπλαση και την επανόρθωση της επιδερμίδας. 

Λεία και νεανική επιδερμίδα σε 7 μέρες; Γίνεται.

Η Lancôme πρωτοπορεί για ακόμα φορά εμπλουτίζοντας τη σύνθεση του εμβληματικού ορού με ένα κοκτέιλ 7 κλασμάτων πρεβιοτικών και προβιοτικών. Το μοναδικό αυτό μίγμα προσφέρει σπουδαίες θρεπτικές ουσίες απαραίτητες για το μικροβίωμα με αποτέλεσμα να ενισχύεται η άμυνα και η ανάπλαση της επιδερμίδας. Μέσα σε 7 μόλις ημέρες, η επιδερμίδα αποκτά πιο λεία όψη και ακτινοβολεί νεανική λάμψη.

Διπλή χρήση, διπλά αποτελέσματα

Μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας και την απομάκρυνση του μακιγιάζ και των ρύπων, σειρά έχει η χρήση του ορού Advanced Génifique. Χάρη στη σύνθεσή του από υπερσυμπυκνωμένα ενεργά συστατικά με χαμηλό μοριακό βάρος διεισδύει στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας και τα απελευθερώνει εκεί που η δράση τους είναι περισσότερο αναγκαία. 

Συμπληρωματικά, μπορείτε να τον αναμίξετε με το υγρό foundation, έτσι ώστε να απολαύσετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και να χαρίσετε στην επιδερμίδα σας πλούσια ενυδάτωση που διαρκεί όλη μέρα. 

var inertv = setInterval(function(){ if(typeof (googletag) !== "undefined" && googletag.apiReady){ clearInterval(inertv); googletag.destroySlots(); googletag = null; } },10);