Τα αρώματα που θα σας ταξιδέψουν στο μπλε της Μεσογείου

Το fashion και lifestyle brand που ίδρυσε η JJ Martin και η Aqua di Parma ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν τη must have συλλογή του καλοκαιριού.

Η Acqua di Parma, ο οίκος σύμβολο του ιταλικού στιλ, κάνει τα πρώτα της βήματα στον κόσμο του fashion design και συνεργάζεται με το brand La DoubleJ για να δημιουργήσει τη must have συλλογή του καλοκαιριού.

Λίγα λόγια για τη La DoubleJ

Η JJ Martin, ιδρύτρια του brand γεννημένη στο Λος Άντζελες, και ζώντας στο Μιλάνο από το 2001, με πολύχρονη εμπειρία ως fashion editor και δημοσιογράφος, γνώριζε πώς να δημιουργήσει κάτι περισσότερο από ένα απλό lifestyle brand. Το La DoubleJ είναι ένας τρόπος να ζεις και να κινείσαι στον κόσμο, αιωρούμενος ανάμεσα σε vintage ατμόσφαιρες και μοντέρνες διαθέσεις. Κάθε δημιουργία La DoubleJ, από τα ρούχα ως τα αντικείμενα εσωτερικής διακόσμησης, είναι ένα ερωτικό γράμμα στην Ιταλία και σε εκείνη την αδιαμφισβήτητη τέχνη του Ιταλικού τρόπου ζωής που πάντα αγαπούσε η JJ.

Τα αρώματα που θα σας ταξιδέψουν στο μπλε της Μεσογείου

Η κορυφαία συνεργασία του καλοκαιριού

Το φωτεινό στιλ, η διακριτική κομψότητα, το ουσιώδες και σοφιστικέ design της Acqua di Parma, συνδυάζονται με το λαμπερό και αισιόδοξο πνεύμα της La DoubleJ στο απόλυτο kit του καλοκαιριού.

acqua di parma

Κάθε προϊόν της της capsule συλλογής Blu Mediterraneo by La DoubleJείναι είναι και μια απολαυστική ανακάλυψη, χάρη στη δροσερή νέα φόρμουλα που κρύβεται πίσω του και την αρωματική εσάνς της Ιταλικής Μεσογείου, από την οποία ξεχειλίζει. Κάθε δημιουργία έχει την λαμπερή κομψότητα του μοτίβου που σχεδίασε η La DoubleJ ειδικά για την Acqua di Parma, το οποίο καλύπτει τις συσκευασίες και εμφανίζεται επίσης στα αξεσουάρ και στα προϊόντα lifestyle. Διάσημη για τα ζωηρά της prints, για τη vintage αλλά απόλυτα μοντέρνα αισθητική της, η JJ Martin θέλησε να επαναπροσεγγίσει το μοτίβο που είχε λανσάρει στην πρώτη της κολεξιόν. Ένα αρμονικό και δυναμικό μοτίβο ανακαλύφθηκε εξίσου σε ένα ιστορικό αρχείο Ιταλικών υφασμάτων, με βασικό γνώρισμα τα εμβληματικά χρώματα του Οίκου.

Οι εσάνς του Arancia di Capri, του Fico di Amalfi και του Mirto di Panarea, ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς της συλλογής Blu Mediterraneo της Acqua di Parma, αποτελούν τα κύρια συστατικά στα προϊόντα σώματος. Η συλλογή συμπληρώνονται από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, από κεριά για το σπίτι και σημειωματάρια μέχρι αξεσουάρ, όπως πετσέτες παραλίας, νεσεσέρ παραλίας και υφασμάτινες τσάντες.

acqua

"Με την La DoubleJ ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Το brand αντιπροσωπεύει μια μόδα έντονη, ένα τολμηρό lifestyle, καθώς και ένα όραμα δημιουργικό και θετικό που διατηρεί το ίδιο πάθος για την κομψότητα και το Ιταλικό στιλ για το οποίο φημιζόταν πάντα η Acqua di Parma. Δεν ήταν μονάχα μια απλή συνεργασία, αλλά μια αμοιβαία ανταλλαγή ενέργειας που οδήγησε με έναν πολύ φυσικό τρόπο σε μια καινοτόμα συλλογή. Μαζί με την La DoubleJ, θελήσαμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας σε όλον τον κόσμο, το απόλυτο καλοκαιρινό κιτ για διακοπές με αυθεντικό Ιταλικό στιλ”, αναφέρει η Laura Burdese, Πρόεδρος και CEO της Acqua di Parma.

"Είμαι πολύ ευτυχισμένη που συνεργάζομαι με την Acqua di Parma, ένα brand που για μένα πάντα αποτελούσε σύμβολο της Ιταλικής αριστείας. Κυριολεκτικά λατρεύω τον ουσιαστικό αλλά και σοφιστικέ χαρακτήρα του Οίκου, μάλιστα ένα από τα αγαπημένα μου αρώματα είναι το Arancia di Capri. Ταυτίζομαι απόλυτα με εκείνη την ατελή τελειότητα που μεταμορφώνει κάθε παραδοσιακή δημιουργία σε κάτι μοναδικό και με αυτήν την καθημερινή, χαρούμενη κομψότητα που ανάγει την Acqua di Parma σε πρότυπο του Ιταλικού στιλ. Με το καλοκαιρινό κιτ Blu Mediterraneo by La DoubleJ καταφέραμε να δημιουργήσουμε κάτι νέο και συγχρόνως απόλυτα συνεπές με τις αξίες και την ταυτότητα και των δύο brands”, συμπληρώνει η ιδρύτρια της La DoubleJ, JJ Martin.