Πώς μπορεί η αισθητική ιατρική να βελτιώσει τη διάθεσή σας

Τα προϊόντα περιποίησης που αξίζουν μια θέση στη skincare ρουτίνα σας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μια good skin day είναι σίγουρα μια καλή μέρα στο σύνολό της. Σύμφωνα με μελέτες άλλωστε στη βελτίωση της διάθεσής μας μπορεί να συμβάλλει και η αισθητική ιατρική, καθώς μια όμορφη εμφάνιση συνεισφέρει ουσιαστικά και στην ψυχική υγειά μας.

Πώς μπορεί η αισθητική ιατρική να βελτιώσει τη διάθεσή σας

Η Filorga είναι η 1η εξειδικευμένη σειρά καλλυντικών που έχει τις ρίζες της στην αισθητική ιατρική προσφέροντας άμεσα την αποτελεσματικότητα της μεσοθεραπείας, της μη χειρουργικής διαδικασίας στην οποία ο γιατρός εισάγει διάφορες ουσίες κάτω από το δέρμα, ανάλογα με τις ενδείξεις. Υιοθετώντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους της ιατρικής κοσμετολογίας, χημικοί κοσμετολόγοι, μοριακοί βιολόγοι και δερματολόγοι συνεργάζονται δημιουργώντας μια σειρά καινοτόμων καλλυντικών, που σίγουρα αξίζει μία θέση στο μπουντουάρ σας.

Βασικό συστατικό όλων των προϊόντων είναι το NCEF  (Nano Cellular Encapsulated Factor) που εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατότητα διάχυσης ενεργών συστατικών προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε δέρματος. Έτσι η επιδερμίδα δείχνει εμφανώς ανανεωμένη καθώς έχει περάσει ταυτόχρονα τη διαδικασία ανάπλασης, σύσφιγξης και αντιγήρανσης σε κάθε κύτταρο ξεχωριστά.

Δική μας πρόταση είναι να τα συνδυάσετε με τα υψηλής ποιότητας αντηλιακά Uv Bronze με φωτοενεργή τεχνολογία, η οποία ενεργοποιείται από τις ακτίνες του ηλίου, και ενισχυμένη αντιγηραντική δράση.

Tα προϊόντα διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία
@filorga_hellas