X

Τα μυστικά της Meghan Markle για πραγματικά αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Πώς εξαλείφει η δούκισσα του Sussex τα σπυράκια μέσα σε λίγες ώρες;

Η ακμή στο πρόσωπο απασχολεί 1 στις 5 γυναίκες μετά την ηλικία των 20, των 30 ή και των 40 χρόνων. Είναι ένα δερματικό πρόβλημα που δεν γνωρίζει ηλικία, κοινωνική θέση, οικονομική κατάσταση και βασιλικούς τίτλους. Αυτός είναι ο λόγος που η Meghan Markle εμπιστεύεται την αισθητικό της, Sarah Chapman για την αντιμετώπιση της ακμή και στη συνέχεια τον makeup artist της, Daniel Martin, για την τυχόν κάλυψή της.

Skincare

Στον αγώνα της αντιμετώπισης της ακμής στο πρόσωπο, το πρώτο βήμα είναι η χρήση μιας ζεστής κομπρέσας, ώστε να ηρεμήσει όσο το δυνατόν περισσότερο η περιοχή"Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και λίγο έλαιο τεϊτόδεντρου για τις αντιβακτηριδιακές ιδιότητές του", λέει η Chapman.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη συνέχεια, οι περισσότερες γυναίκες θα έμπαιναν στον πειρασμό να σπάσουν τα σπυράκια. Μπορεί όλοι οι δερματολόγοι να τις απέτρεπαν, ωστόσο η Chapman κατανοεί την ανάγκη αυτή και δεν το απαγορεύει. Αντίθετα, προτείνει να γίνεται με το σωστό τρόπο, ξεκινώντας με τη σωστή απολύμανση των χεριών."Αντί να πιέζετε την περιοχή, κουνήστε λίγο την επιδερμίδα γύρω από το σπυράκι με τα ακροδάχτυλά σας και εάν είναι έτοιμο θα σπάσει. Μετά από αυτό, μπορείτε να καθαρίσετε και να απολυμάνετε την περιοχή. Το σημαντικό είναι να μην το ξαναπιάσετε- αυτό είναι το χειρότερο που μπορείτε να κάνετε", λέει. 

Μακιγιάζ

Σε περίπτωση που έχει να κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση, η Meghan στρέφεται στον αγαπημένο makeup artist της προκειμένου η επιδερμίδα της να δείχνει αψεγάδιαστη. "Για να καλύψω ένα σπυράκι, παίρνω ένα τζελ κορτιζόνης και απλώνω μία πολύ λεπτή στρώση πάνω του", εξηγεί ο Martin. "Αυτό προστατεύει την περιοχή -Το αφήνω για 1-2 λεπτά πριν απλώσω από πάνω primer ματιών. Μετά το καλύπτω με concealer και foundation. Έτσι το μακιγιάζ δεν ακουμπά στην πραγματικότητα το σπυράκι", εξηγεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ