X

Η Keira Knightley μας μυεί στο παιχνίδι αποπλάνησης του νέου Coco Mademoiselle

Η Βρετανίδα ηθοποιός είναι για μία ακόμα χρονιά η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας του θρυλικού αρώματος του οίκου Chanel.

Το όνομα της Keira Knightley είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον οίκο Chanel, καθώς για περισσότερα από δέκα χρόνια είναι το πρόσωπο του Coco Mademoiselle, της κλασικής εσάνς που από το 2001 και σε κάθε εκδοχή του εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα best-sellers του γαλλικού house. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τώρα μια νέα λαμπερή εκδοχή του Coco Mademoiselle έρχεται να προστεθεί στην αρωματική συλλογή του οίκου. Πιστό στις αρχικές οσφρητικές νότες του, το Coco Mademoiselle L’Eau Privée είναι η νέα οσφρητική έκπληξη της σεζόν. Εθιστικό και σαγηνευτικό, χάρη στις ζωηρές νότες των εσπεριδοειδών που συνδυάζονται με το αισθησιακό patchouli και το musk, δημιουργεί μια μοναδική ένταση, που μένει αξέχαστη. 

Με την υπογραφή του Olivier Polge, η νέα εκδοχή του θρυλικού αρώματος σχεδιάστηκε για να φοριέται γενναιόδωρα στο δέρμα, στα μαλλιά και πάνω στη ρόμπα πριν από τον ύπνο. "Το L’Eau Privée, μια ελαφριά και λεπτή έκδοση του Coco Mademoiselle, είναι ένα άρωμα για τη νύχτα, μοιάζει με μια ακουαρέλα ή ένα απαλό, θολό πέπλο για το δέρμα και τα σεντόνια", δηλώνει ο ίδιος ο αρωματοποιός.

Στην καμπάνια η Keira Knightley, πιο γοητευτική από ποτέ, μεταμορφώνεται ξανά σε γυναίκα Coco Mademoiselle και καθηλώνει παίζοντας μοναδικά το παιχνίδι της αποπλάνησης, ποντάροντας τα πάντα σε μια παρτίδα σκάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ