Ένα αρωματικό χειμωνιάτικο παραμύθι με την υπογραφή του οίκου Diptyque

Η Diptyque και ο καλλιτέχνης Ugo Gattoni συνεργάστηκαν για τη δημιουργία μια άκρως εορταστικής αρωματικής συλλογής.

Ένα μεγαλόπρεπο Λιοντάρι, ένας μυστηριώδης Κύκνος και ένα γρήγορο, πιστό Ελάφι κάνουν μαγικά πάνω από ένα χιονισμένο Παρίσι. Για τις φετινές γιορτές, ο οίκος Diptyque σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη Ugo Gattoni, φαντάστηκε ένα χειμωνιάτικο παραμύθι, όπου τρία μαγεμένα ζώα ξεκινούν την απόδρασή τους μέσα στην πόλη που κοιμάται, ξυπνώντας με το πέρασμά τους νέες μυρωδιές και συναρπαστικά αρωματικά μπουκέτα.

Ένα αρωματικό χειμωνιάτικο παραμύθι με την υπογραφή του οίκου Diptyque

Για κάθε ζώο, η diptyque και ο καλλιτέχνης Ugo Gattoni δημιούργησαν ένα νέο αρωματικό κερί: Για το λιοντάρι, το τολμηρό και φλοράλ Floral Majesty αιχμαλωτίζει ένα μπουκέτο από τριαντάφυλλα,το οποίο ζεσταίνουν μπαχαρικά -γαρίφαλο,μοσχοκάρυδο και φλογερή κανέλα.

Diptyque

Για τον κύκνο, το Amber Feather, συνδυάζει νότες εσπεριδοειδών με ένα θερμό ακόρντο: Φωτεινό πορτοκάλι,κανέλα και τζίντζερ ζωντανεύουν την ατμόσφαιρα, η οποία στη συνέχεια απαλύνεται με τα πιο φιλόξενα ακόρντα κεχριμπαριού.

Στο κερί Moonlit Fir προς τιμήν του ελαφιού, το άρωμα των ελάτων στον βαρύ χειμώνα της Σιβηρίας και του Καναδά,αστράφτει κάτω από τις παγωμένες νότες του ευκάλυπτου, του δενδρολίβανου και της μέντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

info
Τα προϊόντα diptyque διατίθενται στα πολυκαταστήματα attica, στο atticadps.gr/eshop και στο Hondos Center Γλυφάδας.