Πώς να αποκτήσετε φυσικά και ελκυστικά χείλη με filler υαλουρονικού οξέος

Για ένα άκρως φυσικό αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Είναι δυνατόν να αποκτήσετε φυσικά χείλη με filler υαλουρονικού οξέος; Xείλη που όχι μόνο φαίνονται φυσικά αλλά έχουν και φυσική αίσθηση; Με filler χειλιών που έχουν τόσο φυσικά αποτελέσματα που κανείς στην πραγματικότητα δεν παρατηρεί ότι έχετε κάνει κάτι και που αρέσουν ακόμη και στον σύντροφό σας;

Εάν σκέφτεστε να δοκιμάσετε μια θεραπεία με filler χειλιών, είναι πιθανόν να έχετε αρκετές σκέψεις και ανησυχίες. Θα φαίνονται φυσικά; Θα φαίνονται ψεύτικα; Θα παρατηρήσουν οι άλλοι ότι έχω κάνει "κάτι" στα χείλη μου; Φυσικά, θέλετε οι άλλοι να πιστεύουν ότι έχετε όμορφα, σαρκώδη χείλη, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν οι άλλοι να καταλάβουν ότι έχουν κάνει έγχυση στα χείλη. Φυσικά χείλη σημαίνει ότι τα χείλη δεν πρέπει να φαίνονται μόνο φυσικά όταν το πρόσωπο σας είναι ανέκφραστο, αλλά και όταν χαμογελάτε και μιλάτε. Επίσης, είναι σημαντικό τα χείλη να έχουν φυσική αίσθηση, ειδικά όταν φιλάτε κάποιον!

O δερματολόγος Δρ. Mhaidat Mohammad απαντά στις δικές σας ανησυχίες.

Μπορώ να αποκτήσω φυσικά και ποθητά χείλη;

Φυσικά. Το υαλουρονικό αποτελεί την ασφαλέστερη μέθοδο να αποκτήσετε χείλη που δείχνουν φυσικά ζουμερά. Με την ανώδυνη τοποθέτηση του υλικού στα ατροφικά χείλη, επανέρχεται ο χαμένος όγκος τους και γίνονται πιο καλοσχηματισμένα και ελκυστικά. 

Τι διάρκεια έχει το filler υαλουρονικού οξέος χειλιών;

Η περιοχή των χειλιών είναι αρκετά δυναμική (πολλές κινήσεις), με αποτέλεσμα το υαλουρονικό να καταναλώνεται πιο γρήγορα από τον οργανισμό σε σύγκριση με άλλα σημεία του προσώπου όπως τα ζυγωματικά. Οπότε, η διάρκεια των filler χειλιών κυμαίνεται από 4 έως και 12 μήνες. Το Restylane Kysse, το οποίο επιλέγω στις αισθητικές θεραπείες μου, εκτός από το υψηλό προφίλ ασφαλείας που προσφέρει, μπορεί να διαρκέσει έως και 1 ολόκληρο χρόνο.

Πώς να αποκτήσετε φυσικά και ελκυστικά χείλη με filler υαλουρονικού οξέος

Το νιώθει το υλικό η ασθενής στα χείλη;

Ο Δρ. Mhaidat αναφέρει ότι δεν πρέπει να το νιώθει, ούτε να το βλέπει. Γι αυτό επιλέγει το Restylane Kysse. Το σωστό προϊόν με μια επιτυχημένη εφαρμογή, προσαρμόζεται στα χείλη έτσι ώστε να μην το αισθάνεται ο ασθενής και να μην είναι φανερό και στου άλλους.

Οπότε, πως λειτουργεί; Τι πιστεύουν πραγματικά οι άνθρωποι που έχουν κάνει έγχυση στα χείλη με Restylane Kysse;

Η ικανότητα δημιουργίας φυσικών και ελκυστικών χειλιών με Restylane Kysse αξιολογήθηκε σε μία κλινική μελέτη. Στη μελέτη, το αποτέλεσμα της θεραπείας με Restylane Kysse δεν αξιολογήθηκε μόνο από τους ερευνητές και τους συμμετέχοντες, αλλά και από τους συντρόφους των συμμετεχόντων.

Συγκεκριμένα η μελέτη, αξιολόγησε την ικανότητα του Restylane Kysse να παρέχει φυσική ενίσχυση των χειλιών. Η καινοτομία της μελέτης είναι ότι αξιολόγησε τόσο τα επίπεδα ικανοποίησης των ασθενών με τη θεραπεία, όσο και των συντρόφων τους.

Αυτό που έδειξε η μελέτη, εν συντομία, ήταν ότι η έγχυση στα χείλη με το Restylane Kysse μπορεί να σας προσφέρει αισθησιακά χείλη που αφενός φαίνονται φυσικά, αλλά έχουν και φυσική αίσθηση. Και που οι περισσότεροι σύντροφοι τα βρίσκουν ακόμη πιο επιθυμητά, πιο ελκυστικά.

Το γνωρίζετε;

Το Restylane Kysse βασίζεται στο υαλουρονικό οξύ. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό του σώματός μας που μπορεί να δεσμεύσει μεγάλες ποσότητες νερού. Έτσι το υαλουρονικό οξύ διατηρεί τους ιστούς του σώματός μας απαλούς, ενυδατωμένους και εύκαμπτους.

Θυμηθείτε να συμβουλεύεστε πάντα πιστοποιημένους γιατρούς με αντίστοιχη εκπαίδευση.

Ευχαριστούμε το δερματολόγο Δρ. Mhaidat Mohammad, www.endermaclinic.gr, instagram endermaclinic, facebook endermaclinic

Το άρθρο είναι χορηγούμενο από την Lancy.
Instagram: Restylane Greece - @restylanegr.