Βάζετε κρέμα ματιών το βράδυ; Λάθος!

Η βραδινή σας περιποίηση αναθεωρείται με αυτό το tip.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί να μη το γνωρίζετε αλλά πίσω από κάθε γυναίκα με επιρροή στη Νέα Υόρκη, κρύβεται μία φανταστική αισθητικός που, στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι η Aida Bicaj. Celebrities, editors και CEOs (ναι, σωστά διάβασες) "ορκίζονται" στο… άγγιγμα της εν λόγω αισθητικού γι’ αυτό και οι συμβουλές της έχουν σημασία.

Φαίνεται, πως ένα από τα πιο βασικά βήματα της βραδινής μας περιποίησης θεωρείται μεγάλο "don’t”, σύμφωνα με την επαγγελματική άποψη της αισθητικού. Το tip της Bicaj που μας άφησε έκπληκτες: μη χρησιμοποιείτε κρέμα ματιών το βράδυ. "Χρησιμοποίηστε τη μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας" αποκαλύπτει.

Ο λόγος;

"Eπειδή η επιδερμίδα στο σημείο εκείνο είναι πιο λεπτή, η κατακράτηση του νερού είναι πιο αισθητή, οπότε όταν εφαρμόζεις την κρέμα ματιών το βράδυ και έπειτα πηγαίνεις για ύπνο θα ξυπνήσεις πρησμένη. Αντιθέτως, χρησιμοποιήστε την κρέμα ματιών σας το πρωί, εφαρμόζοντας ελάχιστη ποσότητα από τον κρόταφο με κατεύθυνση το μάτι".

Extra tip

Aν μέχρι τώρα η κρέμα ματιών σας δεν έκανε δουλειά, είναι πολύ πιθανό να την "έχανες" στην τριβή με το μαξιλάρι – πριν προλάβει να απορροφηθεί -, ή ακόμα χειρότερα να έμπαινε στα μάτια σας.

Πηγή: Shape.gr