Feeling Fresh | Το πιο αρωματικό δίδυμο για καθαρό και ενυδατωμένο δέρμα

Για να γιορτάσουν τα 20 χρόνια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της μάσκας Rose Face, η εταιρία Fresh συνεργάστηκε με την συνεργάτιδα της Gucci, την καλλιτέχνη Jayde Cardinalli, σε ένα περιορισμένης έκδοσης σχέδιο.

Skincare is selfcare: Πλέον για τις περισσότερες γυναίκες η ρουτίνα περιποίησης του προσώπου τους είναι πολλά παραπάνω από τη διατήρηση μιας υγιούς και λαμπερής επιδερμίδας. Είναι 10 ή 15 λεπτά, που αφιερώνουν αποκλειστικά στην περιποίηση του εαυτούς τους και στην αποβολή κάθε άγχους και στρες της μέρας. Αυτός είναι ο λόγος που αναζητούν εκτός από αποτελεσματικά , και αρωματικά προϊόντα, που ξυπνούν τις αισθήσεις τους και τους φτιάχνουν τη διάθεση. 

Μία από τις εταιρίες που δημιουργούν τέτοια προϊόντα είναι η Fresh, η οποία είναι η πρώτη που χρησιμοποίησε νέα φυσικά συστατικά όπως την ζάχαρη, την σόγια και στην ουσία δημιούργησε μια σύνδεση ανάμεσα στα τελετουργικά ομορφιάς και την σύγχρονη επιστήμη. Ένα από τα best selling προϊόντα της είναι το Soy Face Cleanser, το οποίο είναι εξαιρετικά αγαπητό για τον αποτελεσματικό τρόπο που αφαιρεί το make-up, χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδας, αλλά και για την εξαιρετικά ενυδατική και καταπραϋντική του σύνθεση με σόγια, εκχύλισμα αγγουριού και ροδόνερο. 

Feeling Fresh | Το πιο αρωματικό δίδυμο για καθαρό και ενυδατωμένο δέρμα

Ένα εξίσου αγαπητό προϊόν είναι η Rose Face Mask με σύνθεση από εκχύλισμα αγγουριού, παγωμένο τζελ αλόης, ενυδατικά φύκια και μίγμα τσαγιού, που χαρίζει πλούσια ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Για να γιορτάσουν τα 20 χρόνια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της μάσκας Rose Face, η εταιρία Fresh συνεργάστηκε με την συνεργάριδα της Gucci, την καλλιτέχνη Jayde Cardinalli, που έχει έδρα στην Καλιφόρνια, σε ένα περιορισμένης έκδοσης σχέδιο, που σίγουρα αξίζει μια θέση στο μπάνιο σας.

info
Όλη η σειρά Fresh είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο www.sephora.grκαι Mobile App.