Happy Skin | H φιλοσοφία των προϊόντων Drunk Elephant, που ήρθαν μόλις στην Ελλάδα

Η φιλοσοφία απαλοιφής "ύποπτων" συστατικών και οι αποτελεσματικές συνθέσεις χαρακτηρίζουν τα προϊόντα Drunk Elephant, όπως εξηγεί στην αποκλειστική συνέντευξή της η δημιουργός τους, Tiffany Masterson.

H Tiffany Masterson ξεκίνησε την καριέρα της δουλεύοντας σε μια εταιρεία η οποία εισήγαγε μπάρες σαπουνιών. Έχοντας αντιμετωπίσει δερματικά προβλήματα και αφού δοκίμασε αρκετά καλλυντικά, άρχισε να μελετά τα συστατικά τους. Εντόπισε έξι, τα οποία ονόμασε "suspicious 6" και τα οποία θεώρησε υπεύθυνα για τα προβλήματα στην επιδερμίδα της. Επειδή δεν μπορούσε να βρει προϊόντα που να μην περιέχουν έστω και ένα από αυτά, αποφάσισε να δημιουργήσει την Drunk Elephant. Μια εταιρεία με cruelty free προϊόντα, τα οποία διαθέτουν βιοσυμβατά συστατικά, που ευνοούν την υγεία της επιδερμίδας και χαρακτηρίζονται από τη φιλοσοφία της Masterson, που υποστηρίζει ότι "υπάρχει μόνο ένας τύπος επιδερμίδας, καθώς όλες λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, αρκεί να το επιτρέψουμε".

H.B.: Πώς προέκυψε το όνομα του brand;
T.M.: Όταν δοκίμασα το έλαιο marula, το ερωτεύτηκα και, αναζητώντας περισσότερες πληροφορίες, ανακάλυψα ένα βίντεο όπου οι ελέφαντες έτρωγαν τους πεσμένους καρπούς του δέντρου marula και παραπατούσαν σαν μεθυσμένοι. Θεώρησα ότι η ονομασία Drunk Elephant ταίριαζε απόλυτα στις ιδιαίτερες συνθέσεις των προϊόντων μου.

H.B.: Πώς εξηγείτε την επιτυχία του;
T.M.: Η ραγδαία ανάπτυξή του βασίζεται στην αποτελεσματικότητα των προϊόντων, αλλά και στη φιλοσοφία που πρεσβεύω όσον αφορά την απαλοιφή των "suspicious 6" (αιθέρια έλαια, οινόπνευμα, σιλικόνες, χημικά αντηλιακά, χρωστικές και λαουρυλοθειικό νάτριο). Οι πελάτες μας, μόλις άρχισαν να χρησιμοποιούν αποκλειστικά τα προϊόντα Drunk Elephant, είδαν την επιδερμίδα τους να μεταμορφώνεται και εκεί φαίνεται και η επιτυχία της μάρκας.

H.B.: Η ρετινόλη και τα οξέα που περιέχουν κάποια προϊόντα είναι κατάλληλα και για ευαίσθητες επιδερμίδες;
T.M.: Όταν εμπεριέχονται σε σωστές δόσεις στις κατάλληλες φόρμουλες, δεν προκαλούν ευαισθησία. Βέβαια, όταν μια επιδερμίδα βρίσκεται ήδη σε αυτό το στάδιο, θα πρότεινα πρώτα την απαλοιφή των "suspicious 6" και στη συνέχεια την εφαρμογή ρετινόλης σε χαμηλή περιεκτικότητα.

Τα προϊόντα Drunk Elephant διατίθενται από τον Μάρτιο αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora.