Το κοινό μυστικό της Kate Middleton και της Meghan Markle για λαμπερή επιδερμίδα

Το προϊόν ομορφιάς που δεν λείπει ποτέ από το μπουντουάρ τους.

Η Kate Middleton και η Meghan Markle μπορεί να μην έχουν πολλά κοινά, καθώς η σχέση τους, σύμφωνα με φήμες, δεν είναι και η καλύτερη, ωστόσο μοιράζονται την ίδια αγάπη για ένα συγκεκριμένο προϊόν ομορφιάς.

Ο λόγος για το Beauty Sleep Elixir της Beuti Skincare, στο οποίο ορκίζονται για λαμπερή και νεανική επιδερμίδα. Σε αντίθεση με πολλές celebrities που αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους προϊόντα στις συνεντεύξεις και το Instagram, τα μέλη της βασιλικής οικογένειες σπάνια μοιράζονται τα μυστικά ομορφιάς τους, όχι μόνο επειδή σπάνια μιλούν σε δημοσιογράφους, αλλά και επειδή σύμφωνα με το πρωτόκολλο δεν θα πρέπει να δείχνουν την προτίμησή τους σε συγκεκριμένες εταιρίες.

RELATED STORY

Ένα από τα προϊόντα που ξέρουμε όμως πως έχουν και οι δύο στο μπουντουάρ τους είναι το Beuti Skincare Beauty Sleep Elixir, ένα 100% φυσικό έλαιο προσώπου. "Η πηγή μας στο παλάτι επιβεβαιώνει ότι το έδωσαν στην Kate, και διαρκώς το ανανεώνει στο μπουντουάρ της. Λέγεται ότι η Kate έδωσε το προϊόν και στην Meghan, και τώρα και οι δύο λαμβάνουν διαρκώς καινούρια μπουκαλάκια", λέει η ιδρύτρια της Beuti, Leila Aalam.

To βιολογικό αυτό ελιξίριο αποτελεί μείγμα 14 φυτικών ελαίων, ανάμεσά τους το έλαιο ροδιού αλλά και εκείνο των σπόρων τσία, που έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ενώ παράλληλα ενυδατώνουν την επιδερμίδα και την κάνουν πιο απαλή. Οι δύο δούκισσες δεν είναι οι μόνες που το λατρεύουν. Η λίστα των διάσημων θαυμαστών του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ​​Emma Watson και την Rita Ora.

RELATED STORY